Ce spune Denise Rifai despre Alexandra Stan, invitatul din această seară de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “M-a surprins prin inocență”

Autor: Oana Iosif
Alexandra Stan vine în această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Alexandra Stan vine în această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 23:15, la Kanal D

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, cu un palmares impresionant al hiturilor, ce au cunoscut succesul atât în țară, cât și în afara ei. Alexandra Stan a impresionat publicul din România și prin participarea sa recentă în show-ul fenomen “Survivor România”.

Alexandra Stan vine în această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Denise Rifai mărturisește că a fost surprinsă plăcut de întrevederea cu Alexandra Stan și că a descoperit-o pe tânăra artistă într-o nouă lumină. 

“M-a surprins prin inocență. Alexandra Stan este o față foarte caldă și un copil foarte curat. Nu am detectat nimic fals în apariția ei, este doar caldă, deschisă, este o tânăra femeie minunată”,  spune Denise Rifai despre Alexandra Stan. 

Citeste si: Alexandra Stan, detalii uluitoare despre echipa Faimosilor:"E o mancatorie cum nici nu va inchipuiti"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Ai cunoscut faima multe prea devreme?”, “Suferi de vedetism?”, “Îți plac băieții răi?”, “Ai vrut să te sinucizi?”, “Câți bani ai câștigat până acum?”, “L-ai urât pe tatăl tău?”  sunt  doar câteva dintre întrebările adresate Alexandrei Stan, în ediția din această seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.