Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de marți, 30 martie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 mar 2021, 13:00
Bursucu și Teo Trandafir

O nouă ediție interesantă Teo Show începe astăzi la ora 13:00. Urmărește Teo Show și Live Video Online pe site-ul kanald.ro.

Vom vedea numeroase vedete, unele dintre ele pe care nu le-am mai urmărit la TV de mult timp.

Le vom vedea pe Amalia Năstase, fosta soție a marelui tenismen Ilie Năstase și pe Andreea Antonescu, ce a părăsit de curând competiția Survivor România.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Totodată, vom vedea familia lui Dan Cruceru, fostul prezentator Survivor România.

Survivor România este prezentat acum de Daniel Pavel. Dan Cruceru a renunțat la reality-show pentru a se concentra pe proiectele personale.

Vom mai urmări astăzi și rubrica Ralu și Bote, cu celebrii jurați "Bravo, ai stil!" Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu comentează, la Teo Show, ținutele vedetelor. Așa cum îi cunoaștem deja, cei doi experți în modă spun verde în față ceea ce au de zis despre vestimentațiile celor din showbiz.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Show, una dintre cele mai urmărite emisiuni

Teo Show este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România.

De nenumărate ori Teo Show a fost lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar.

Sute de mii de telespectatori urmăresc zilnic Teo Show. Emisiunea a atins și cifre de peste 1 milion de telespectatori. Show-ul de divertisment a ajuns la cel de al optulea sezon la Kanal D.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefon mobil, laptop sau tabletă atunci când show-ul este difuzat la TV.

Bursucu: "De la Teo am învățat foarte multe"

Bursucu Adrian Cristea a recunoscut că a avut foarte multe lucruri de învățat de la celebra prezentatoare TV Teo Trandafir.

Teo are o experiență de circa trei decenii în televiziune. 

Bursucu, ce a fost anterior coregraf, a dezvăluit că Teo l-a învățat inclusiv cum să stea la cadru. Cei doi sunt la al optulea sezon de Teo Show.

"Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins.

De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea. Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști", declara Bursucu într-un interviu pentru click.ro.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 29 martie 2021- VIDEO

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.