Alexandra Stan rupe tăcerea după ce a părăsit „Survivor România” 2021: „E mâncătorie la Faimoși. Sunt falși”

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 30 mar 2021, 15:59

Faimoasa și controversata, Alexandra Stan a făcut dezvăluiri incendiare după experiența de la „Survior România 2021”.

Alexandra Stan a fost eliminată de la Survivor România. Artista a trecut prin momente cumplite din cauza problemelor de sănătate și a clacat psihic.

Citeste si: Ce spune Denise Rifai despre Alexandra Stan, invitatul din această seară de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “M-a surprins prin inocență”

Alexandra Stan, adevărul despre concurenții de la Survivor

Recent, Alexandra Stan a făcut noi mărturisiri despre competiția Survivor România 2021. Fosta Faimoasă nu a mers în Republica Dominicană ca să își depășească limitele, ci ca să și le descopere.

Fosta cncurentă de la Survivor a  simțit lipsa mâncării, la fel ca ceilalți concurenți, însă viața în junglă nu a fost chiar atât de dificilă.

Citeste si: Alexandra Stan, dezvăluiri tulburătoare, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Celebra blondină a cedat presiunii, iar medicii i-au recomandat să se retragă, deoarece nu este aptă fizic și psihic pentru a continua competiția celui mai dur reality-show produs în România.  Mai mult, Alexandra a avut probleme si din cauza rinichiului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Blondina a mărturisit că nu i-a părut rău că a părăsit concursul pentru că și-a demonstrat în timpul acela cât este de puternică.  „Am avut probleme de sănătate, eu am un singur rinichi și, la un moment dat, începusem să mă umflu destul de tare, rețineam apa, am avut probleme și cu stomacul și am fost de două ori la spital.  Am avut și un dereglaj hormonal, însă problemele s-au rezolvat”, a mai detaliat artista.

În urmă cu puțin timp, Alexandra Stan a vorbit despre foștii colegi de la Survivor. Faimoasa a declarat că sunt falși și că fiecare este pentru el. Aceasta a mai mărturisit că a fost conștientă că este o verigă slabă, ba chiar le-a cerut Faimosilor să o voteze pentru eliminare.

Citeste si: Alexandra Stan, detalii uluitoare despre echipa Faimosilor:"E o mancatorie cum nici nu va inchipuiti"

Într-adevar este <mâncătorie>, fiecare încearcă să își păstreze locul cât mai mult și încearcă să se impună. Unii dintre cei din echipa mea au fost și sunt falși, încearcă în fața camerei să pară altceva decât ceea ce sunt. Eu am fost sinceră de la început, am spus în față ce aveam de spus și suțin și acum. Am fost eu însămi și nu mă consider o victimă, dar cred că am fost nedreptățită în anumite momente.

Dar până la urmă este „Survivor”, nu trebuia să aibă nimeni răbdare cu mine să mă adaptez condițiilor. Le-am recunoscut colegilor mei că sunt slabă pe trasee. Am fost asumată și le-am spus că, dacă ei consideră că trebuie să plec, o să plec”, a declarat  Alexandra Stan.

Alexandra Stan vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Vedeta va dezvălui toate secretele din viața personală în emisiunea de marți. “Ai vrut să te sinucizi?” și “Câți bani ai câștigat până acum?”, sunt 2 dintre întrebările la care va răspunde Alexandra Stan în ediția din 30 martie a emisiunii difuzate la 23:15, la Kanal D. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.