Auto leasing pentru masini aduse din Germania: vezi ce avantaje ai atunci cand cumperi second hand

Author: Oana Iosif

Programele de auto leasing pentru masinile second hand aduse din Germania sunt o foarte buna optiune de luat in calcul pentru antreprenorii ce vor sa isi reinnoiasca flota de masini. Autoturismele cu kilometraj real si istoric service verificat vin la pachet cu un nivel sporit de siguranta si confort. Modelele sunt extrem de variate si pot fi aduse pe comanda, in functie de solicitarea clientului.

Pachetele de finantare difera, de asemenea, in functie de fiecare partener cu care colaboreaza firma auto specializata in comercializarea masinilor la mana a doua si iti ofera multiple avantaje, adaptandu-se dupa nevoile si posibilitatile tale. Iata care sunt toate motivele pentru care merita sa cumperi un autoturism la mana a doua, adus din Germania!

Costuri mai mici de achizitie

Oricat de mult ne-ar placea sa punem siguranta si confortul pe primul plan, costurile dicteaza - de cele mai multe ori - decizia de achizitie. Cum sa nu faci rabat de la calitate si sa te bucuri, in acelasi timp, de cele mai avantajoase preturi? E simplu: alege un autoturism la mana a doua din oferta firmelor auto specializate. Vei putea cumpara modele mai noi, cu motorizare puternica si multe avantaje pentru confort.

Asistenta specializata in procesul de cumparare

Nu trebuie sa fii expert in domeniul auto pentru a-ti achizitiona o masina, dar sunt necesare anumite masuri de precautie, daca vrei sa scapi de riscuri. Cel mai simplu este sa colaborezi cu o firma specializata, si nu cu asa-numitii „samsari”, daca vrei sa scapi de grija unei tranzactii riscante. Dincolo de elementul de siguranta, ai un avantaj in plus: poti primi chiar asistenta specializata pentru a lua cea mai buna decizie.

Zero riscuri prin oferta de masini verificata in detaliu

Da, ai citit bine: masini la mana a doua verificate pana in cel mai mic detaliu. Nu risti nimic, nu exista defectiuni ascunse, nu trebuie sa investesti sume uriase de bani pentru ca autoturismul cumparat sa poata functiona la capacitatea maxima. Firmele auto cu notorietate pe piata fac toate demersurile de verificare inainte de a-ti vinde masina. Atat din punct de vedere functional, cat si estetic, masina va fi in stare buna.

Numere provizorii si programare RAR deja efectuata

Nu te speria de faptul ca masina este adusa de peste granite. Atunci cand o achizitionezi dintr-o firma specializata, ea vine la pachet cu numere provizorii si - implicit - cu programare la RAR deja efectuata. Scapi de aceste griji si castigi mai mult timp pentru activitatea ta. Este exact cum spune metafora: afacerea ta va merge „ca pe roate”, la bolidul unei masini perfect functionale, cu multiple dotari, pregatita de RAR.

Programe de finantare si metode flexibile de plata

Poti cumpara masini la mana a doua prin leasing auto, beneficiind de toate avantajele metodelor flexibile de plata. Cuantumul avansului, periodicitatea ratelor si dobanda variaza in functie de fiecare finantator. Alege o firma auto care a incheiat parteneriate cu cei mai cunoscuti si mai mari finantatori din Romania.

Cumpara, in singuranta, masini Germania second hand: vezi oferta Auto-leasing.ro

Auto-leasing.ro este o firma de incredere, ce vine in intampinarea ta cu cea mai vasta oferta de masini Germania second hand. Beneficiezi de toate avantajele listate in acest articol, pentru ca Auto-leasing.ro colaboreaza cu cei mai mari finantatori din Romania. In 15 zile, masina comandata ajunge in posesia ta!

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: [email protected]



 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.