Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 22, sezonul 1, marți, 30 martie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 mar 2021, 17:58
Reyyan cedează și aproape o strânge de gât pe Azize!
Sursa: captura video Kanal D

Un nou episod plin de suspans al serialului Hercai este difuzat astăzi, de la ora 20:00. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe kanald.ro.

Hercai ajunge astăzi la episodul cu numărul 22, care te va ține cu sufletul la gură!

Miran și Reyyan au plecat departe de tensiunile celor două familii, însă cearta dintre clanurile Aslanbey și Șadoglu continuă, iar Reyyan și Miran vor fi și ei, desigur, implicați.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Reyyan își va ieși din minți din pricina planurilor continue ale bătrânei Azize de a pune bețe în roate iubirii ei cu Miran și de a distruge familia Șadoglu.

Hazar, rănit, va vorbi cu Reyyan, care îl va întreba cum s-a abătut nenorocirea asupra lui. Acesta îi spune că nu a fost un accident și că nu a căzut.

Reyyan o va confrunta pe bătrâna Azize și o va pune în fața tuturor relelor pe care le-a făcut. Într-un acces de furie, Reyyan o va strânge și de gât pe bătrână, spunându-i că tatăl ei nu e un criminal și că ea se ține numai de răzbunări și numai de lucruri negative.

Miran suferă și el din pricina a tot ceea ce se întâmplă, tot ce dorește el nefiind decât să fie cu Reyyan și să fie fericit cu aceasta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hercai, povestea unei iubiri imposibile

Hercai este povestea unei iubiri imposibile, ce trece peste toate obstacolele.

Miran (Akın Akınözü) a fost crescut de bătrâna Azize cu gândul ca acesta, când va crește, să se răzbune pe familia Șadoglu. Bătrâna Azize consideră clanul Șadoglu vinovat de moartea băiatului ei. Manipulat, Miran crede și el că Șadoglu este clanul rival și din pricina căruia clanul Aslanbey are problemele pe care le are, însă, odată ce o cunoaște pe Reyyan (Ebru Şahin) își schimbă total percepția.

Miran se îndrăgostește foarte tare de Reyyan și tot ceea ce vrea este să o vadă pe aceasta fericită. Spre nemulțumirea lui Azize, tânărul uită complet de răzbunarea pe Șadoglu, singura dorință a ei.

Bătrâna ticluiește propriile ei planuri și este dispusă chiar să își distrugă nepotul pentru a se răzbuna pe Șadoglu. Încet-încet, pe măsură ce timpul trece, Miran înțelege și el cine e Azize și ce vrea ea.

Serialul Hercai face parte din   programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00. Dacă doriți să vedeți serialul Live Video Online, o puteți face accesând adresa   https://www.kanald.ro/live.html   atunci când serialul este difuzat și la TV.

Citeste si: Zehra din serialul "Hercai", sotie si mamica implinita si in viata reala! Iata cum a aratat Feride Cetin in rochia de mireasa, la nunta sa, in urma cu doi ani!