Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 1 aprilie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 apr 2021, 11:16
Bursucu și Teo Trandafir

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe kanald.ro.

Vom urmări astăzi la Teo Show rubrica Boerescu, unde fostul redactor-șef și director editorial al Playboy România, Dan Boerescu, ca comenta evenimentele din showbiz-ul românesc și va veni cu noi dezvăluiri din lumea mondenă.

Îi vom mai vedea pe Bianca Rus și Ciprian Silași, Dana Săvuică, Gabi Zaharia și Sindy de la Survivor România, care va apărea alături de mama ei.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Teo Show este una dintre cele mai îndrăgite emisiuni de divertisment din România. De multe ori Teo Show a fost lider de audiență pe tronsonul ei orar.

Teo Trandafir și Bursucu au în fiecare zi invitați din showbiz-ul românesc și persoane importante din alte domenii.

Sute de mii de telespectatori se uită zilnic la Teo Show, iar emisiunea de divertisment a înregistrat și cifre de audiență de peste 1 milion de telespectatori.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV   al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi pagina  https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefon mobil, laptop sau tabletă atunci când show-ul este difuzat la TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ciprian Silași, fost concurent la Exatlon România

Cântărețul de muzică populară Ciprian Silași a fost concurent în sezonul al doilea al Exatlon România, în echipa Războinicilor.

Talentatul interpret a dovedit în show-ul difuzat de Kanal D că are și abilități sportive.

Și nu numai că a făcut față la probele sportive, dar a demonstrat că este și dezinvolt. Antrenorul de atunci al echipei rivale, cea a Faimoșilor, Giani Kiriță, a intrat în mai multe clinciuri verbale cu Silași.

Faptul că Silași i-a răspuns de fiecare dată lui Giani Kiriță relaxat i-a câștigat respectul fostului fotbalist al lui Dinamo.

Giani Kiriță îi spunea "Lăutarul" lui Silași, datorită profesiei acestuia, dar pe Războinic nu l-a deranjat niciodată. Atunci când Kiriță l-a întrebat dacă îi dă bani să îi cânte și lui la un botez, Silași a replicat imediat: "Nu-i problemă, bani să ai".

"Am, ești nebun la cap, dacă nici eu nu am bani...", i-a mai zis Kiriță, în glumă, lui Silași.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 31 martie 2021- VIDEO Interviu cu Bianca Drăgușanu!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.