Ayda, amenintari grave la adresa Andradei! "Vrei sa-ti dau extensiile jos? Provoaca-ma!" Urmariti o editie incendiara Puterea dragostei, vineri, 2 aprilie, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 apr 2021, 19:00
Andrada de la puterea dragostei Foto(6)
Ayda si Andrada ajung la cutite, in casa Puterea dragostei!

Intre Ayda si Andrada izbucneste o cearta teribila si cele doua ajung la un pas de a se lua la bataie! Aflati ce se va intampla maine in casa Puterea dragostei!

In casa Puterea dragostei saptamana pare sa se incheie in aceeasi obisnuita atmosfera tensionata, generata de unii dintre concurenti care sunt marcati de nelinisti, framantari, gelozii si aroganta excesiva.

Daca in editia de ieri, starea de spirit in platoul emisiunii Puterea dragostei a fost una mai relaxata, datorita faptului ca prezentatoare Cristina Mihaela a pus la cale o farsa de senzatie cu ocazia zile de 1 aprilie, in editia de vineri, lucrurile se schimba radical, concurentii revenind la vechile si obisnuitele certuri.

Ayda lanseaza amenintari grave la adresa Andradei! "Vrei sa-ti dau extensiile jos? Provoaca-ma!" Pana unde va ajunge conflictul lor?

Desi a intrat recent in casa Puterea dragostei, Ayda a prins rapid mult curaj si a inceput sa isi impuna anumite puncte de vedere fata de unele concurente, pe care nu le-a agreat inca de cum le-a cunoscut. Aceasta ajunge sa aibe un schimb de replici acide cu Andrada, iar cearta lor degenearaza la un moment dat, ajungandu-se la jigniri si chiar amenintari grave.

Ayda devine agresiva in exprimare dar si in comportament, avertizand-o pe Andrada ca ii smulge extensiile de par.

Ayda: Nu vrei sa te scarpin in cap? Vrei sa-ti dau extensiile jos? Provoaca-ma!

Andrada: Te provoc! Pana o sa pleci! Hai pleaca! Ca mi-e sila de tine!

Ayda: Taci din gura, umflato nu vezi ca esti 4 pe 4! Esti 4X4!

Insa momentul care o infurie teribil pe Ayda este acela cand Andrada rupe in vazul tuturor o fotografie cu Ayda, in semn de dispret. Ayda fuge rapid in casa fetelor pentru a-i cere socoteala acesteia. Ramane de vazut in editia de maine pana unde va ajunge conflictul celor doua concurente!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in editia de vineri, seria certurilor continua. Si tot Ayda pare sa fie promotorul unei discutii aprinse cu Marinescu, dupa ce aceasta este geloasa pe atitudinea lui fata de Maria. Ayda ii reproseaza lui Marinescu faptul ca este atras inca de fosta lui iubita, in vreme ce concurentul ii spune raspicat ca nu o intereseaza ceea ce face el cu fosta lui partenera.

Pe de alta parte, vor exista mici tachinari si neintelegeri chiar si in cuplul format din Comanici si Mariana. Acesta ii reproseaza iubitei lui ca nu-l intelege in anumite situatii, in vreme ce tanara ii explica faptul ca simte nevoia sa nu-l asculte in acele momente.

Aflati ce se va intampla in casa Puterea dragostei si pana unde vor ajunge conflictele iscate de concurenti, intr-o noua editie incendiara, vineri, 2 aprilie, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 1 aprilie 2021- A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela Dorobanțu se simte foarte rău!

Citeste si: Cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei și-a spus adio! Decizia care a luat pe toată lumea prin surprindere. Cine sunt cei doi