Mama lui Sindy, dezvăluiri despre viața amoroasă a concurentei de la Survivor România 2021: „Ea nu prea a avut relații care să dureze. Îi place foarte mult să...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 iul 2022, 08:20
Mama lui Sindy de la Survivor România 2021 a fost pentru prima oară într-un platou de televiziune
Sursa: Captură KANAL D

Sindy a reușit să îi cucerească rapid pe cei de acasă prin felul ei de a fi. Cum este Războinica în realitate? Mama ei a spus totul despre viața amoroasă a concurentei de la Survivor România 2021.

Sindy este una dintre cele mai bune concurente din echipa Războinicilor, s-a integrat rapid în echipă și luptă alături de colegi pentru a câștiga fiecare probă. Având în vedere că este o persoană comunicativă, Sindy s-a apropiat de Albert, astfel că au apărut suspiciuni că relația dintre cei doi s-ar putea transforma într-o poveste de iubire. Ce spune mama lui Sindy despre această posibilitate?

Cum este Sindy în realitate? Mama Războinicei, dezvăluiri despre viața personală a acesteia

Mama lui Sindy a venit în platoul Teo Show și a dezvăluit totul despre concurenta care i-a cucerit pe cei de acasă cu naturalețea ei. Sindy este o foarte bună sportivă, lucru pe care l-a dovedit pe traseele de la Survivor România 2021, mama acesteia dezvăluind că este o fire ambițioasă și că acest lucru o va ajuta să ajungă cât mai departe în cadrul competiției, asta dacă va reuși să se concentreze ceva mai mult la probele de îndemânare.

Citeste si: Sindy indragostita de unul dintre Razboinicii de la Survivor Romania? "Eu am venit aici pentru..." Iata ce marturisiri uluitoare a facut concurenta!

Deși apropierea dintre Sindy și Albert a fost interpretată de mulți ca fiind un prim semn al unei posibile relații, mama Războinicei este de părere că Sindy nu pune foarte mult accentul pe iubire în acest moment al vieții ei.

Mai mult decât atât, se pare că Sindy nu a avut până acum o relație serioasă, de lungă durată, aceasta preferând să călătorească și să se distreze. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Cu un iubit...cam greu. Nu, sincer nu (n.r nu a venit cu un băiat acasă). Ea nu prea a avut relații care să țină o perioadă mai lungă. Îi place mult să se distreze, în excursii, deci încă nu cred că și-ar dori să aibă un iubit, părerea mea, așa o relație mai serioasă. De exemplu, sora ei are un iubit, ea nu. Fiind ele gemene, nu prea seamănă.

Iulia e mult mai calmă, mai liniștită.(...) Albert pare un băiat liniștit, își vede de treaba lui, nu se bagă prea mult în discuții, sincer îmi place așa ca persoană. Nu știu ce să zic, în unele privințe poate da (n.r s-ar potrivi cu Sindy), în unele poate nu. Totuși, eu cred că lui Sindy i-ar trebui o persoană mai puternică un pic, că altfel nu știu ce să zic.”,
a spus mama lui Sindy în platoul emisiunii Teo Show.

Citeste si: Cine este sora geamana a lui Sindy de la Razboinci. Tanara nu ii seamana deloc si este absolut superba

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.