BREAKING NEWS A murit Nelu Ploiesteanu! Din ce cauza s-a stins din viata marele artisit. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 08:35
Nelu Ploiesteanu s- stins din viata

Nelu Ploiesteanu a murit in aceasta dimineata la varsta de 70 de ani din cauza infectarii cu coronoavirus pe fondul altor probleme de sanatate pe care marele maestru le avea.

Cea care a dat vestea despre trecerea in nefiinta a lui Nelu Ploiesteanu a fost tot Mara Banica care a scris pe pagina ei de Fecebook despre tragedia care a avut loc in aceasta dimineata. Speram să nu primesc niciodata vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ti Odihnească sufletul în Rai!”,  a scris jurnalista pe pagina ei de Facebook. 

Nelu Ploiesteanu a murit la varsta de 70 de ani dupa ce a pierdut lupta cu COVID-19 si dupa ce la nici o saptamana Cornelia Catanga s-a stins si ea din viata din aceeasi cauza.

Nelu Ploiesteanu a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca pe 18 martie in urma contractarii coronovirusului, ajungand direct la Terapie intensiva unde a fost intubat.

Una din fiicele regretatului artist a si declarat in urma cu ceva timp ca starea maestrului este destul de grava. Nelu Ploiesteanu a stat atunci in spital doua zile preferand apoi sa plece acasa dupa 36 de ore motivand ca nu suporta masca de oxigen. A revenit la Spitalul Floreasca, in stare grava. Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta, insa regretatul artist a murit in aceasta dimineata.

Înainte de a murit, artistul a rugat-o pe fiica sa să îi îndeplinească ultima dorință. Nelu Ploiesteanu și-a dorit ca fiica lui să meargă la cimitir şi să aprindă o lumânare la căpătâiul fiului său.

Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina în Jud.

Ilfov. A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură. A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira .”, a declarat un cadru medical din spitalul în care este internat, potrivit  cancan.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cati copii avea Nelu Ploiesteanu

Nelu Ploieșteanu a avut cinci copii: patru fete şi un băiat. Din păcate, singurul fiu al cântăreţului Nelu Ploieşteanu, Mihăiţă, a murit la vârsta de 32 de ani. Acesta era imobilizat la pat, fiind bolnav de tetrapareză spastică, tânărul era dependent de părinții săi.  

La scurt timp după ce a fost vaccinat în copilărie, medicii le-au dat vestea cumplită părinţilor, spunându-le că singurul lor fiu, Mihaita, nu se va recupera niciodată şi va avea nevoie de atenţie specială din partea lor pentru tot restul vieţii sale.

În fiecare zi, tânărul era nevoit să ia o mulţime de medicamente pentru a se menţine pe linia de plutire.  

Elena şi Nelu Ploieşteanu au fost căsătoriţi aproximativ 45 de ani.