Majda, din nou la Survivor România 2021? Dezvăluirea făcută de Faimoasă: „I-am spus că voi face tot posibilul să mă întorc la ea...”

Autor: Amalia Georgescu
Majda pe traseul de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Majda a fost votată spre eliminare de Faimoși, în cele din urmă a părăsit competiția, iar acum, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre foștii ei colegi. Ce i-a spus Elenei Marin în momentul în care a părăsit competiția?

Majda și Elena Marin s-au apropiat destul de mult în cadrul competiției Survivor România 2021, având în vedere că Majda i-a fost alături Elenei în cele mai dificile momente. Ce a spus Majda despre fosta ei colegă de echipă și ce promisiune i-a făcut înainte de a se întoarce în România?

Majda și-ar dori să revină la Survivor România 2021? Motivul pentru care ar pleca din nou în Republica Dominicană

Majda a fost eliminată de la Survivor România 2021 în urmă cu mai multe săptămâni, iar după revenirea în țară, vedeta a vorbit despre problemele din echipa Faimoșilor, dar și despre relația ei cu restul colegilor. În cadrul competiției, Elena Marin și Majda au fost foarte apropiate, iar într-un interviu pentru Wowbiz, fosta concurentă din echipa Faimoșilor a dezvăluit că, dacă Elena Marin ar avea nevoie de ea, nu ar ezita nicio secundă și s-ar întoarce în tabăra Faimoșilor pentru a-i oferi tot sprijinul ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Majda Aboulumosha, probleme seriose de sănătate după participarea la Survivor România! Ce dificultăţi are vedeta

Deși nu mai este posibilă o revenire la Survivor România 2021, Majda a mărturisit că ar fi dispusă să facă acest lucru pentru a o ajuta pe Elena Marin. Vedeta a dezvăluit despre Faimoasă că este o persoană puternică și foarte motivată să câștige, lucru care poate fi atât un avantaj, cât și un dezavantaj. Majda consideră că Elena Marin ar trebui să se aștepte și la o posibilă înfrângere, asta pentru a nu fi dezamăgită în cazul în care nu va câștiga premiul cel mare.

„I-am spus că dacă nu mai poate, să mă anunțe în vreun fel și voi face tot posibilul să mă întorc la ea. I-am simțit susținerea pe tot parcursul traseelor, pentru că simțeam energia ei. Am simțit-o foarte aproape, dar recunosc, ușor nu a fost. Nu ai posibilitatea să știi dacă e bine. Am știut că este pe mâini bune. Nu știu dacă aș fi făcut față până la final.

Eu le-am și spus colegilor. Era foarte frig. Înghețam, nu aveam haine.(...) Cu Elena am fost colege și știu cât de mult își dorește să câștige și mereu îi spuneam să își ia o marjă... În viață trebuie să dai totul, dar să nu-i dezamăgești pe ceilalți. S-ar putea să te vezi sus și să cazi, iar căderea va fi ciudățică. Toți își doresc să stea cât mai mult, să dovedească și să ajungă în finală.
Toți se văd câștigătorii Survivor 2021. 
Elena a spus-o în toate testimonialele. Și mi se pare de admirat că luptă cu toate armele ei, dar mi-e greu să cred că nu îți e teamă până și de colegul tău. Pe mine mă afecta când exista o tensiune. E  greu să rămâi om în junglă, să îți găsești coloana vertebrală. Sunt dereglări și astea te fac altfel, te pot înrăi.”, a spus Majda, fosta concurentă de la Survivor România 2021, potrivit wowbiz.ro .

Citeste si: Majda a luat fiecare Faimos in parte si l-a caracterizat! E uluitor ce a spus despre Elena Marin si Roxana Nemes:"Nu isi da seama..."