Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 2 aprilie 2021- VIDEO Nicușor Stan ne arată locuința lui luxoasă!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 apr 2021, 13:00
Milionarul Nicușor Stan și Sergiu Negoțiu Piloff
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție interesantă Teo Show începe astăzi la ora 15:00. Urmărește Teo Show și Live Video Online pe site-ul kanald.ro.

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă astăzi cu noi invitați. Vor apărea vedete care nu au mai fost de ceva vreme văzute la TV.

O vom vedea pe actrița Giulia Nahmany, care a fost implicată, recent, într-un scandal cu celebrul desginer Cătălin Botezatu, jurat al emisiunii "Bravo, ai stil".

Îi vom mai vedea pe Doru Todoruț, Theo Rose și Alexandra Ungureanu și pe cântăreața de muzică populară Alina Pinca.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

Tot astăzi, la Teo Show, milionarul Nicușor Stan îi va prezenta reporterului nostru Sergiu Negoțiu Piloff superba lui casă.

La origine avocat, Nicușor Stan are afaceri în mai multe domenii, imobiliar, organizarea de nunți etc. Milionar în euro, Nicușor Stan este cel mai bun prieten al lui Cristi Borcea.

La ultima nuntă a lui Borcea, cea cu Valentina Pelinel, Nicușor Stan a fost cavaler de onoare, la fel ca alți prieteni ai milionarului: Giovani Becali, Gigi Nețoiu și Victor Pițurcă.

Vom asculta mai multe melodii astăzi, una dintre interprete fiind Alina Pinca, așa cum am amintit și mai sus.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Show, la al optulea sezon la Kanal D

Teo Show se află la cel de al optulea sezon la Kanal D. Emisiunea este un real succes, fiind de multe ori lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar.

Bursucu Adrian Cristea recunoștea că a avut multe lucruri de învățat de la Teo Trandafir, care are o experiență de trei decenii în televiziune.

"Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări. Cel mai important lucru și sfat primit de la Teo a fost să nu intru cu bocancii în viața unui om, pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să intre cineva cu bocancii în viața mea.

Dacă omul dorește să vorbească, va vorbi, dacă nu, e bine să nu insiști", declara Bursucu într-un interviu pentru click.ro.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Dacă dorești să urmărești emisiunea Live Video Online tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa https://www.kanald.ro/live.html  atunci când aceasta este difuzată la TV.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 1 aprilie 2021- VIDEO

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.