Soția lui Nelu Ploieșteanu are, și ea, probleme de sănătate! Cum se simte femeia după moartea artistului

Autor: Elena Padure
Actualizat: 23 iul 2022, 09:20
In ce stare se afla sotia lui Nelu Ploiesteanu

Elena Ploieșteanu, soția bine cunoscutului artist recent răpus de COVID Nelu Ploieșteanu, are, de asemenea, probleme de sănătate.

Nelu Ploieșteanu a murit  la vârsta de 70 de ani, după ce starea lui de sănătatea s-a agravat în urma infecției cu coronavirus. Soția artistului, Elena Ploieșteanu, are și ea probleme de sănătate, și a fost transportată de urgență la spital în urmă cu doar câteva zile.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, transportată de urgență la spital

Probleme de sănătate nu au ocolit-o pe soția regretatului artist Nelu Ploieșteanu.  Elena ajuns de urgență la spital de urgență, după ce și-a spart capul.

Femeii i-au fost aplicate câteva fire de sutură, și este moment ea era în afara oricăui pericol și dă semne că se va bucura de o vindecare completă.

”Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital.

A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu. Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea.”
, a spus vărul artistului, potrivit  impact.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Aurel Pădureanu, decizie radicală după moartea Corneliei Catanga. A dezvăluit ce va face cu lucrurile regretatei artiste: „Eu voi opri doar...”

Nelu Ploieșteanu avea probleme grave de sănătate

Celebrul artist, alături de familia lui au trecut prin momente dificile în ultimii ani. Pe lână problemele de sănătate și complicațiile pulmonare cu care se confrunta Nelu Ploieșteanu, în 2018, Mihaiță, fiul de 32 de ani al artistului, a decedat în urma unei boli crunte cu care s-a luptat mai mult timp.

Citeste si: Ce semn a primit Nelu Ploieșteanu din partea fiului său mort? Incredibil ce s-a întâmplat în urmă cu două luni

Interpretul de muzică lăutărească și soția sa au trecut printr-o drama inimaginabilă și au depăși cu greu durerea de a fi despărțiți de fiul lor la o vârstă încă fragedă. Artistul povestea mereu cu regret depre fiul său în toate aparițiile sale publice, fapt că încă suferea profund după această despărțire sfâșietoare chiar și după o perioadă însemnată de la momentul tragediei.

Citeste si: Ce medicamente a luat, de fapt, Cornelia Catanga, înainte de deces. Combinația a fost „ciudată și nefericită”, spune un medic