Miran o infrunta pe Azize! Tanarul e pe cale sa descopere noi secrete din trecutul familiei sale! Aflati ce se va intampla la conacul Aslanbey, luni, 5 aprilie, intr-un nou episod din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 apr 2021, 16:58
video Foto(7)

Miran incearca din rasputeri sa descopere mai multe detalii din trecutul familiei sale, pentru a elucida situatia care l-a adus in pragul despartirii de Reyyan.

Productia turceasca "Hercai", difuzata la Kanal D, de luni pana miercuri, de la ora 20:00, a inceput sa cucereasca din ce in ce mai multi telespectatori, datorita fascinantei povesti de dragoste pusa in scena de actori talentati apreciati in Turcia si peste hotare.

Personajele principale ale serialului, Reyyan (Ebru Sahin) si Miran (Akin Akinozu), traiesc o intensa poveste de iubire. Cei doi indragostiti vor intampina multe piedici in calea fericirii, insa vor incerca din rasputeri sa le depaseasca si sa isi cladeasca un viitor impreuna, in ciudat interdictiilor impuse de familiile lor,

care se dusmanesc de mul timp.
Desi iubirea lui Miran pentru Reyyan s-a nascut dintr-o dorinta arzatoare de razbunare urzita de bunica lui impotriva familiei Sadoglu, din care provenea tanara, Cei doi protagonisti vor lupta neincetat pentru povestea lor de dragoste si pentru a combate orice obstacol.

Miran ii cere socoteala bunicii Azize pentru faptul ca ii ascunde inca multe detalii din trecutul familiei Aslanbey!

In episodul de luni, 5 aprilie, din serialul "Hercai", lucrurile capata o turnura neasteptata atat la conacul Sadoglu, cat si in familia Aslanbey, dupa ce ies la iveala noi detalii importante din trecut.

Azize este extrem de ingrijorata de scrisoarea pe care Hazar o avea asupra lui in noaptea incidentului petrecut la conacul Aslanbey si incearca sa afle de la Firat daca a gasit cineva acea scrisoare, care urma sa ii dovedeasca lui Miran adevarata fata a familiei sale.

Batrana este nelinistita de faptul ca respectiva scrisoare ar putea sa ajunga pe mana lui Reyyan sau chiar a lui Miran, ceea ce ar insemna sfarsitul planurilor sale de razbunare impotriva familiei Sadoglu. Astfel, Azize decide sa o caute si ea la randul ei pentru a o gasi inaintea tuturor.

Pe de alta parte, Sultan incearca sa o convinga pe Elif sa pastreze secretul despre noaptea incidentului lui Hazar de la conac, pentru a nu complica si mai mult lucrurile, insa scopul ei este de fapt sa contribuie la despartirea definitiva a lui Miran

de Reyyan si de a-i asigura viitorul lui Gonul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In tot acest timp, Gonul este pe cale sa ii dezvaluie lui Firat ca el este de fapt fratele ei, insa ii revin in minte avertizarile bunicii sale, care i-a interzis sa faca acest lucru

pentru a nu-i pune in pericol viata lui Firat.

Desi au trecut mereu peste toate obstacolele aparute in calea relatiei lor, Reyyan si Miran sunt tot mai aproape de o despartire definitiva, cata vreme tanara il considera pe sotul ei vinovat de accidentul tatalui ei.
Intre timp, Zehra descopera de la Esma faptul ca Miran este fiul biologic al lui Hazat cu Dilsah si este socata.

Femeia nu stie cum sa procedeze mai departe, daca sa ii marturiseasca sau nu adevarul sotului ei.

Aflati ce decizie neastptata va lua Zehra, dar si ce se va intampla povestea dintre Miran si Reyyan, luni, intre-un nou episod dramatic din serialul Hercai, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 23, sezonul 1, miercuri, 31 martie 2021- VIDEO

Citeste si: Kanal D, prima opțiune a telespectatorilor din întreaga țară, cu serialul “Hercai”