5 cocktailuri cu Prosecco de care te vei indragosti pe loc

Author: Oana Iosif

Dintre toate bauturile spumante care exista in lume, Prosecco are ceva special, imposibil de egalat! Dincolo de finetea si rafinamentul cu care se "joaca" in pahar, aceasta bautura exprima bucurie, speranta si entuziasm, fiind nelipsita de la petrecerile si ocaziile festive.

Daca si tie iti place foarte mult acest tip de spumant, insa iti doresti sa experimentezi arome unice si cat mai diverse, ce ai spune de cateva retete de cocktailuri pe care sa le incerci cu prietenii si familia? Ai nevoie de doar cateva ingrediente care se vor contopi perfect cu Prosecco si iti vor aduce aminte de cele mai frumoase momente petrecute cu cei dragi! Iata care sunt cocktailurile de care te vei indragosti pe loc!

Prosecco Royale

Pentru acest cocktail savuros, e nevoie sa amesteci o masura de lichior creme de cassis cu o lingura de suc de lamaie si trei masuri din spumantul tau favorit. Decoreaza paharele in care servesti cocktailul cu boabe de afine si vei obtine un contrast spectaculos.

Rose-ecco

Daca nu ai baut niciodata un astfel de cocktail, vei ramane complet surprins de prospetimea si aroma sa inconfundabila. Umple un pahar cu spumant si adauga o lingura de sirop de fructe rosii. Incearca sa il adaugi pe marginile paharului, astfel incat sa se scurga pana la baza si sa creeze un efect spectaculos, demn de imortalizat in fotografii.

Bakewell Fizz

Un astfel de cocktail ii va lasa "masca" pana si pe cei mai pretentiosi degustatori. Tot ce trebuie sa faci este sa pui o cireasa alcoolizata la baza paharului si sa adaugi peste ea o lingura de sirop de cirese de calitate. Apoi, toarna deasupra o masura de Amaretto si trei masuri de Prosecco pentru o bautura absolut divina, care ii va cuceri pe toti inca de la prima inghititura.

Prosecco cu hibiscus

Cunoscut si sub numele de trandafir chinezesc, hibiscusul poate face minuni cand vine vorba de arta culinara si a bauturilor. Asadar, daca iti doresti ceva spectaculos, incearca un cocktail pe care il vei tine minte mult timp de acum incolo. Pune o floare de hibiscus pe fundul paharului, toarna peste ea o lingura de sirop si umple paharul cu spumant. Nu scoate floarea, deoarece ea nu este doar spectaculoasa din punct de vedere vizual, ci ofera si note placute si inmiresmate de zmeura si rubarba.

A Sbagliato

Acest cocktail este puternic alcoolizat, dar are un gust care iti ramane in memorie inca de la prima degustare. Ai nevoie de patru masuri de Prosecco, o masura de vermut (de exemplu, Martini) si o masura de Campari. Amesteca-le pe toate intr-un pahar si decoreaza cocktailul cu cateva felii de citrice. Portocalele rosii reprezinta o alegere ideala daca iti doresti sa dai si mai multa aroma licorii obtinute.

Acestea sunt doar cateva dintre cocktailurile colorate si aromate pe care le poti incerca daca ai ingredientele potrivite la tine acasa. Achizitioneaza-ti bauturile preferate din magazinul online www.beicevrei.ro si te bucuri de livrare rapida, preturi excelente si oferte de nerefuzat. Astfel, vei reusi sa dai startul celor mai tari petreceri si sa colectionezi momente de neuitat alaturi de prieteni si cei dragi!

 

 

 

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.