Scandal monstru în casa Puterea dragostei. Urmariti o ediție incendiară LUNI, 5 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 04 apr 2021, 20:00
video Foto(4)

O nouă ediție incendiara Puterea dragostei are loc luni, 5 aprilie, la Kanal D.

Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și   Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Romeo sare la bătaie! Cristina Mihaela intervine. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” duminică, 4 aprilie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

Scandal în casa Puterea dragostei

Începutul de săptămână aduce noi conflicte în casa Puterea Dragostei. Aceasta editie se anunță una incendiară și din care nu vor lipsi reproșurile, acuzațiile grave și momentele tensionate. 

Conflictele dintre concurenţi nu înceteză să apară nici mâine. Apar din nou tensiuni la Puterea Dragostei, concurenții vor răbufni în această ediție. Va fi o săptămână extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace. 

Citeste si: Comanici isi iese din minti si este dat afara din platoul Puterea dragostei! Relatia lui cu Mariana este in pragul destramarii? Aflati totul sambata, 3 aprilie, intr-o editie exploziva, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Chiar daca ultima perioada a fost extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace intre ei.

Mai multi concurenți vor ajunge să poarte discuții aprinse în emisiune. Se pare că toți concurentii aveau anumite așteptări unii de la ceilalti, astfel că se vor declara dezamăgiți unii de alții.

Orgolioși din fire, concurenții de la Puterea Dragostei aproape că nu se mai pot stăpâni atunci când sunt implicați în anumite conflicte, motiv pentru care, în ultima perioadă, scenele de violență fizică și verbală au fost la ordinea zilei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Editia de luni, 5 aprilie a emisiunii Puterea dragostei se anunta una plina de surprize, deoarece in casa iubirii își va face apariția un nou concurent care se va bucura de toată atenția fetelor.

Citeste si: Bogdan Mocanu a făcut anunțul despre Jador: „Are nevoie de...” Ce a dezvăluit despre concurentul de la Survivor România 2021?

Cum se vor termina toate aceste conflicte, dar și dacă concurentii vor găsi modalitatea prin care să își rezolve conflictele poți vedea urmărind emisiunea Puterea Dragostei de luni, 5 aprilie, de la 11:00 și 17:00, pe Kanal D.

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Dacă vrei să vezi partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei, dar nu ești în fața televizorului, atunci trebuie să știi că poți face acest lucru și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând   https://www.kanald.ro/live.html.   

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.