Cerere in CASATORIE in direct la Survivor România 2021! A spus DA fara sa stea pe ganduri! Felicitari! Faimosii si Razboinicii, impresionati pana la lacrimi!

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 23 iul 2022, 10:40
Vizita surpriza la Survivor Romania 2021

Jocul pentru comunicare a dus cu el o mulțime de surprize, iar ele nu se opresc aici. Faimoșii și Războinicii primesc o vizită surpriză înainte de joc.

Faimoșii și Războinicii primesc vești din ce în ce mai bune, iar astăzi este una dintre acele zile în care surprizele nu au încetat să apară. Jocul pentru comunicare are o miză dublă începând din această săptămână, concurenții se vor duela atât pentru comunicare, cât și pentru camp. Daniel Pavel a anunțat o vizită cu totul specială înainte de jocul de comunicare. Cine i-a vizitat pe concurenți?

Vizită surpriză la Survivor România 2021

Înainte de primul joc de comunicare, Daniel Pavel a anunțat o vizită inedită la Survivor România 2021. Concurenții au fost vizitați de cuplul care a câștigat jocurile LOVEimpice, lansate de Radio Impuls. Prezentatorul emsiunii i-a invitat pe câștigători alături de Faimoși și de Războinici.

”Avem alături de noi o altă surpriză a jocului de astăzi.

Câștigătorii jocurilor LOVEimpice de la Radio Impuls sunt alături de noi, Iulia și Vlad, vă rog, poftiți alături de mine aici.”,
a anunțat Daniel Pavel.

Cei doi câștigători s-au bucurat de o vizită pe platourile Survivor România 2021, unde concureții se duelează ediție de ediție pentru marele premiu. 

”La insitențele ei ne-am înscris.”, a spus Vlad.

”Am văzut anunțul tău la emisiune și mi s-a părut foarte tare ideea că putem avea ocazia să venim chiar aici. Și am vrut să ne înscriem.”, a spus Iulia. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Situație incredibilă la jocul pentru comunicare la Survivor România! Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pentru miza dublă. Ce surpirză îi așteaptă pe concurenți?

Cuplul a participat la provocarea lansată de Radio Impuls și au reușit să ducă probele la bun sfârșit și să se bucure de expreința pe care concurenții Survivor România 2021 o trăiesc zilnic de câteva luni.

”La probele de îndemânare a trebuit să conduc printre niște jaloane, ea să-mi citească un text, iar la final ne puneau întrebări din acest text, iar noi trebuia să răspundem la ele, evident că nu rețineam absolut nimic, am reușit să facem și proba aceea, dar nu am câștigat-o noi.”, a spus Vlad, căștigătorul jocurilor LOVEimpice.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă rupe tăcerea la Survivor România 2021. Faimosul face dezvăluiri incredibile despre coechipierii săi, după ce a fost nominalizat

Cerere în căsătorie la Survivor România 2021

Surpriză de proporții la Survivor România 2021, Vlad câștigătorul jocurilor LOVEimpice, lansate de Radio Impuls a cerut-o în căsătorie pe partenera sa chiar pe platoruile de filmare din Republica Dominicană, o experiență marca Survivor România 2021.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.