Simona Hapciuc, prima reacție după eliminarea Anei Porgras de la Survivor România 2021: „Cu ocazia asta a văzut o țară întreagă faptul că Zanni și Ana...” Ce dezvăluire a făcut despre cei doi?

Autor: Amalia Georgescu
Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România
Sursa: Instagram

Simona Hapciuc a reacționat pe instagram după ce Ana Porgras a fost eliminată din competiția Survivor România 2021. Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă despre relația Anei cu Zanni?

Nu mai face parte din competiția Survivor România 2021, însă este în continuare la curent cu ceea ce se întâmplă în Republica Dominicană. Ce a spus Simona Hapciuc despre eliminarea Anei Porgras din competiție? Iată ce a dezvăluit despre legătura dintre Ana și Zanni.

Simona Hapciuc a spus totul despre relația dintre Ana și Zanni. Ce crede despre cei doi Faimoși?

Ana Porgras și Zanni s-au cunoscut înainte de a intra în competiția Survivor România 2021, cei doi mărturisind că îi leagă o relație de prietenie. Cu toate acestea, apropierea dintre cei doi a stârnit suspiciuni, concurenții din echipa Faimoșilor fiind convinși că nu sunt doar buni prieteni, ci că sentimentele dintre ei sunt mult mai puternice. 

În momentul în care Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România 2021, Zanni a fost șocat, iar ulterior, după ce concurenta și-a luat rămas bun de la toți colegii, Faimosul a izbucnit în lacrimi.

Reacția lui a impresionat o mulțime de persoane și a stârnit din nou controverse. Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România 2021, a spus că este convinsă de faptul cei doi au o relație de cuplu și că cea mai bună dovadă a acestui lucru este reacția pe care a avut-o Zanni în momentul în care a aflat că Ana va pleca acasă.

Citeste si: O fostă concurentă de la Survivor România a sărit în apărarea Anei Porgras: „Eu o vedeam în finală. Aici s-a văzut că s-a votat...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Cu ocazia asta a văzut o țară întreagă faptul că Zanni și Ana chiar aveau sentimente unul pentru celălalt și erau împreună, chiar dacă Zanni a susținut în diferite momente, nu înteleg de ce a susținut că nu are o relație cu Ana, mai ales că Ana este și o fată foarte frumoasă cu care trebuie să te mândrești că ai o relație, nu să ai o relație și să spui că nu ai.

Cred că s-a văzut din reacția lui sentimentele pentru Ana și de aici trageți și voi concluziile voastre.”, a spus Simona Hapciuc, fosta concurentă de la Survivor România 2021.

Simona Hapciuc a subliniat că Ana Porgras era cea mai bună concurentă din echipa Faimoșilor și că nu ar fi meritat să plece acasă, însă a precizat că eliminarea ei demonstrează încă o dată că jocul se bazează mai mult pe strategii și că Faimoșii și Războinicii nu țin cont atât de mult de performanțele sportive în momentul în care nominalizează.

Reamintim că Simona Hapciuc a părăsit competiția în urmă cu mai multe săptămâni, fosta concurentă de la Survivor România 2021 fiind convinsă că și în spatele eliminării ei s-a aflat tot o strategie gândită de colegi.

Citeste si: MESAJUL Anei Porgras pentru Zanni dupa ce a fost eliminata la Survivor Romania 2021! Faimoasa i-a facut cele mai frumoase declaratii printre lacrimi

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.