Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 24, sezonul 1, luni, 5 aprilie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 05 apr 2021, 19:15
Reyyan și Miran din Hercai

Un episod cutremurător din Hercai este difuzat astăzi. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe kanald.ro.

Zehra va afla adevărul despre Miran, și anume că acesta este fratele vitreg al lui Reyyan!

Azize este îngrijorată în continuare de conținutul scrisorii care l-a adus pe Hazar în pragul morții. Azize se teme că adevărul privind falsa ei răzbunare asupra familiei Șadoglu ar putea ieși la iveală.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Scrisoarea ajunge, însă, în mâinile mamei lui Reyyan, Zehra, care află adevărul despre Miran.

Zehra este șocată să afle că Miran și Reyyan sunt frați vitregi.

Miran are o discuție cu bunica lui, Azize, promițându-i acesteia că va găsi scrisoarea care îl va absolvi de orice vină pe Hazar.

Miran crede că, dacă acest lucru s-ar întâmpla, ar putea să trăiască fericit alături de Reyyan până la sfârșitul vieții.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Hercai, povestea iubirii care învinge orice!

Serialul turcesc Hercai, care i-a cucerit pe telespectatori atât în Turcia, cât și în România, îi are în centru pe Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü).

Ambii se trag din familii înstărite, dar care au un trecut zbuciumat. Clanurile Șadoglu (clanul din care se trage Reyyan) și Aslanbey (din care se trage Miran) sunt la cuțite. Bătrâna Azize, bunica lui Miran, îi consideră vinovați pe cei din clanul Aslanbey pentru moartea fiului ei și își dorește răzbunarea pe aceștia cu orice preț.

Miran se îndrăgostește de Reyyan și răzbunarea pe clanul Șadoglu, pentru care bunica lui Azize l-a pregătit, nu numai că intră în plan secund, dar nu îl mai interesează deloc.

Mai mult, Miran uită de tot de războiul cu Șadoglu pentru că aceasta este dorința femeii pe care o iubește enorm, Reyyan.

Azize nu e deloc împăcată cu acest lucru și ticluiește fel și fel de planuri pentru ca Miran și Reyyan să nu fie fericiți împreună.

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00.

Dacă doriți să vedeți serialul Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când serialul este difuzat și la TV.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul "Hercai", Zehra afla adevarul despre Miran!