Cum se razbuna Zanni pe Jador dupa eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021! Incepe razboiul titanilor in competitie

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 11:30
Zanni ii declara razboi lui Jador dupa ce Ana Porgras a fost eliminata de la Survivor Romania 2021

Ana Porgras a fost eliminata de la Survivor Romania 2021, iar Zanni a fost mai mult decat socat de plecarea concurentei din competitie.

Multi concuenti ca si telespectatori care au privit deznodamantul Consiliului de Eliminare de duminica seara de la Survivor Romania 2021 au putut vedea reactia lui Zanni in momentul cand Daniel Pavel a anuntat eliminarea neasteptata a Anei Porgras. Majoritatea s-au impartit in doua tabere dupa eliminarea uneia din cele mai bune concurente din competitie cu sanse reale de a ajunge in Finala. Unii au inceput sa-l deteste pe Jador care a facut nominalizarea Anei spre eliminare catalogand gestul drept unul incorect, iar ceilalti care ii iau apararea si spun ca Faimosul s-a bazat in aceasta nominalizare pe faptul ca

publicul o voteaza si nu va iesi din competitie. Insa nimeni nu a banuit cum se va termina Consiliul de Eliminare.

Incepe razboiul intre Jador si Zanni dupa eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Concurentii si-au facut cruce cand Daniel Pavel a anuntat cine a fost eliminat de la Survivor Romania 2021 in Consiliul de Eliminare

Jador si-a motivat inca de la inceput votul in calitate de preferat al publicului spunand ca va fi un vot incorect si nu pe merit pentru ca spera ca nu va iesi din competitie. In acelasi timp l-a aparat si pe Culita Sterp, prietenul lui caruia i-a spus ca nu il va vota desi unii i-au atras atentia ca ar merita deoarece nu a mai adus puncte echipei, insa Jador pentru a doua a oara a nominalizat-o pe Ana Porgras, iar concurenta a declarat ca se astepta la asta din partea lui Jador:"

"Nu ma mai simt singur, simt ca am din nou putere cu ei, ma bucur ca au vazut ca am luptat si am ramas pentru ei. Recunosc ca ma chinui, au dreptate, poate sunt a sasea roata de la caruta, dar ajut echipa chiar si intr-un picior. Votul meu nu este unul corect si adevarat. Pe oricine as vota nu ar fi corect, nu mi-as dori sa plece nimeni, insa trebuie sa aleg pe cineva si cei de acasa sa vada ca sunt foarte buni cu totii si sa ramana doar unul din ei.
Au venit si mi-au spus ca Culita a pierdut sapte puncte azi. Era un mod indirect de a-mi sugera sa-l votez. Imi pare rau, dar nu sunt corect. O votez pe Ana chiar daca este foarte buna." 
 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce va face Zanni dupa eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Zanni, distrus dupa eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021. A plans in hohote la sfarsitul ceremoniei de eliminare. Acum este clar pentru toata lumea ce sentimente are pentru Faimoasa

Martor la toata scena, pe fata lui Zanni  s-a putut citi totul avand in vedere relatia speciala pe care o are cu Ana Porgras.

Mai mult, cu siguranta se va dezlantui cel mai aprig razboi intre el si Jador, iar daca pana acum cei doi au avut cateva divergente serioase, Zanni militand pentru liminarea Faimosului din competitie, acum cu atat mai mult va face tot posibiliul sa il elimine considerandu-l raspunzator pentru eliminarea Anei Porgras de la Survivor Romania 2021. ”El mi-a spus-o de o sută de ori, el e aici (la înălțime), el e Jador, și eu sunt un nimeni, sunt Zannidache, perfect măi, frate-miu, sunt un nimeni în România...acum suntem la Survivor, într-o competiție în care suntem egali, chiar dacă eu am motive să-ți vorbesc ție de sus, în competiția asta te tratez de la egal la egal, deci am motive să-ți vorbesc de aici (de sus), pentru că am adus puncte pentru echipa asta, pentru că am un cuvânt de spus aici, pentru că tu când erai în cârje, eu aduceam patru puncte și ai beneficiat și tu de premiile noastre, ți-am suportat toate căcaturile ție, ne-am lăsat batjocoriți de tine...”, a spus Zanni.