Sandale dama pentru evenimentele din vara lui 2021

Author: Oana Iosif

Autoritatile au anuntat ca exista posibilitatea ca de la 1 iunie 2021 sa revenim la normal asa ca ar putea fi un moment bun sa iei in calcul achizitionarea unor perechi de sandale dama pentru posibilele evenimentele din aceasta vara.

Cel mai bine este sa incepi cautarea la brandurile romanesti cum ar fi GIULIO. Acestia ofera sandale dama premium la preturi accesibile.

O varianta eleganta spre care te poti orienta ar fi sandale toc subtire.

Pentru o tinuta atragatoare poti alege un model ce are curele subtiri. Pentru a mai ascunde piciorul exista papuci cu toc subtire care iti va elibera glezna de curele si vei avea un plus de confort.

Daca vrei sa ai o pereche deosebita de sandale dama te poti orienta spre modelele care au tocuri complet sau partial transparente. Cele negre cu toc fumuriu se vor asorta foarte usor unei tinute elegante din garderoba ta actuala.

De asemenea merita incercate modelele din piele cu efect special. Acestea pot fi gasite in mai multe variante. Cu efect sarpe sau croco in diverse culori sunt doar cateva ce imita texturile diferitelor materiale.

Pentru pasionatele de tocuri inalte recomandam sandale dama cu platforma in zona degetelor. Acea platforma iti va permite sa porti tocuri de chiar 12 cm inaltime fara emotii.

Daca nu vrei sandale dama cu toc dar ti-ai dor ceva foarte elegant atunci trebuie neaparat sa incerci papucii din piele naturala matlasata.

Acestea sunt o solutie super eleganta si comoda in acelasi timp. Cusaturile care formeaza romburi ce ies in relief ofera un aspect de lux.

Gandeste-te la ce este cel mai important pentru tine, nu te grabi si alege cu intelepciune.

Speram ca aceste sfaturi te vor ajuta sa gasesti perechea de sandale dama perfecta pentru tine !

Iti dorim o vara excelente cu multe evenimente alaturi de cei dragi !





 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.