Anunțul făcut de Cristina Cioran după ce a dezvăluit că este însărcinată: „Am niște stări...” Cu ce probleme se confruntă viitoarea mămică?

Autor: Amalia Georgescu
Cristina Cioran este însărcinată pentru prima oară
Sursa: Instagram

Cristina Cioran urmează să devină mamă pentru prima oară în acest an, iar emoțiile sunt mai mari ca niciodată pentru vedeta de televiziune. Cu toate acestea, Cristina Cioran le-a mărturisit prietenilor virtuali că se confruntă cu o problemă în momentul de față. Despre ce e vorba?

Vestea că este însărcinată pentru prima oară a luat pe toată lumea prin surprindere. Cristina Cioran urmează să devină mamă în toamna acestui an și este mai fericită ca niciodată. Deși sarcina decurge perfect normal, vedeta a dezvăluit că se confruntă cu o problemă destul de serioasă.

Cristina Cioran, emoții mari înainte de a deveni mamă. Prin ce schimbări trece vedeta?

La 43 de ani, Cristina Cioran va deveni mamă și așteaptă cu nerăbdare să își țină pentru prima oară bebelușul la piept. Vedeta urmează să nască în luna septembrie, iar până acum și-a ținut sarcina ascunsă, dorindu-și să se asigure că totul va merge perfect și că nu vor exista probleme.

Citeste si: Cristina Cioran da anunt la matrimoniale! Un membru al familiei sale nu isi gaseste partenera! Iata despre cine este vorba

Într-un story postat pe contul de instagram, Cristina Cioran le-a dezvăluit prietenilor virtuali că deși sarcina evoluează bine și nu există probleme, ea este mai sensibilă ca niciodată, astfel că se confruntă des cu schimbări de dispoziție. Cristina Cioran nu s-a ferit să spună că are momente când plânge fără să aibă un motiv pentru a face acest lucru, vedeta fiind convinsă că de vină sunt hormonii. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Totul bine. Sunt foarte bine, bebelușul se dezvoltă normal, sunt doar...am niște stări din astea dubioase, hormonii cred că sunt de vină. Îmi vine să plâng de orice, orice văd, un animal pe stradă, un bătrân sau orice.”, a spus Cristina Cioran într-un story postat pe instagram, potrivit spynews.ro.

După ce o perioadă de timp s-a ferit să vorbească despre sarcină, invitată într-o emisiune de televiziune, Cristina Cioran a dat vestea cea mare, dezvăluind că este însărcinată în patru luni și că ar urma să nască în luna

septembrie a acestui an.

„Am intrat în trimestrul doi, sunt însărcinată în patru luni. În septembrie ar trebui să nasc. Vreau să fie zodia Fecioară. Sper să fie fetiţă. Aşa zice lumea, pentru că mi-a fost rău. Am avut pofte în prima lună, mâncam şi masa, că luam nişte vitamine. Mi-e teamă ca voi lua multe kilograme. Fac şi un tratament cu hormoni, pentru ca e indicat la vârsta mea.

Sunt foarte emoţionată! Trei luni de zile nu am putut să mă bucur, mi-a fost frică să nu pierd sarcina. Am rămas foarte repede însărcinată, deşi am 43 de ani. Nu-mi vine să cred, sunt foarte fericită. Nu am vrut să spun până acum, pentru că mi-a fost frică, am zis să trec cu bine de primele luni. Mă simt extraordinar. După ce am aflat însă, săptămâna trecută, rezultatul analizelor, abia atunci am început să mă bucur cu adevărat.”,
a spus Cristina Cioran, potrivit adevarul.ro .

Citeste si: Cristina Cioran: "Am avut cateva vise erotice cand dormeam cu..."