Care a fost adevaratul MESAJ pe care Jador i l-a trimis lui Bogdan Mocanu. Prietenul lui a aratat tot ce nu s-a vazut la TV despre Faimos:"Am simțit ca o umbră pe mine..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 13:35
Jador, mesaj sfasietor pentru Bogdan Mocanu

Bogdan Mocanu a fost sfasiat de mesajul pe care Jador i l-a trimis in urma Jocului de Comunicare castigat de Faimosi in urma cu o saptamana.

Bogdan Mocanu a tinut sa arate intregii tari ce fel de om este Jador cu adevarat si cat de mult l-a impresionat unul din gesturile pe care l-a facut fata de el atunci cand i s-a permis sa trimita mesajul catre cel mai bun prieten. Jador l-a ales pe Bogdan Mocanu si i s-a destainuit vorbindu-i despre toata suferinta care o indura in ultima perioada la Survivor Romania 2021

Bogdan Mocanu, sfasiat de durere dupa mesajul primit de la Jador

Citeste si: Bogdan Mocanu a izbucnit in direct dupa ce Jador a fost pus la zid dupa eliminarea Anei Porgras! Cum a sarit in apararea Faimosului

Astfel, Bogdan Mocanu a tinut sa publice toata conversatia pe care a avut-o cu Jador in urma cu cateva zile si spune ca i s-a rupt sufletul cand i-a spus ca nimeni nu il mai vrea in echipa Faimosilor:" D upă

ce mi-a zis că „nimeni nu mă mai vrea”, după ce mi-a zis că eu sunt cel mai bun prieten al lui și că și-a dat seama de chestia asta, am simțit ca o umbră pe mine. Nimeni de acolo nu e prieten cu el și eu nu sunt acolo să-l susțin și m-am simțit ultimul om. M-a durut. Mi-a spus că nu-l mai vrea nimeni. cine știe câtă trădare simte acolo și cât de mult se închide în e pentru că nu are cu cine să vorbească.
Îmi spunea cât de mult îl doare piciorul.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu, marturisire dureroasa despre Jador

Citeste si: Ce spune Ana Porgras despre dorinta de razbunarea a lui Zanni pe Jador! Ce a facut Faimosul in camp dupa eliminarea ei de la Survivor Romania 2021

"Mi-a spus că-l doare piciorul, dar rezistă și i-am spus că este jumătatea competiției și el e încă acolo, încă îi înnebunește pe cei din echipa adversă, încă dă randament pe traseu și nu este încă un moment în care să plece.(…)

I-am spus că inspiră foarte multă lume și m-am scăpat și i-am zis că Sorin e obraznic și că trebuie să aibă o discuție cu el,”  a povestit Bogdan Mocanu.

„Mai încolo îmi spune dacă am bani. Deci el de acolo se gândește cumva dacă am reușit să mă adaptaz la pandemie. Deci el cu toate problemele de acolo tot la mine se gândește."