Cristina Cioran, mărturisiri despre sarcină! Cu ce probleme se confruntă vedeta

Autor: Elena Padure
Actualizat: 23 iul 2022, 13:45
Cum decurge sarcina Cristinei Cioran

Cristina Cioran este însărcinată la 43 de ani. Cum progresează starea ei de sănătate după trei luni și jumătate de sarcină.

Cristina Cioran  se pregătește să devină mamă, la 43 de ani! Veteda a declarat că este însărcinată și mai fericită decât niciodată. Cum este și normal, viitoarea mămică a trecut deja prin problemele specifice sarcinii și a împărtășit care a fost starea ei de sănătate în ulrima perioadă.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu, iubitul ei, așteaptă un copil

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu formează un cuplu fericit și sunt deciși să își formeze o familie împreună.

În ciuda faptului că cei doi sunt împreună de doar 7 luni, acest fapt nu i-a împiedicat să se dedice unul altuia și să pprioritizeze o relație serioasă. 

Cristina este însărcinată în 3 luni și jumătate și este nerăbdătoare să-și cunoască nou-născutul, mai ales pentru că nu se aștepta să mai poată avea copii. Vedeta a spus că că nu are deloc o sarcină grea, însă a avut și câteva probleme ușoare.

Astfel, ea are grețuri, în special seara și mersul cu mașina nu-i face deloc bine. Singura poftă pe care a avut-o până acum a fost oțetul balsamic. De asemenea, medicii o sfătuiesc să nască prin cezariană.

„Ne doream foarte mult dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni.

Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar daca stau o oră- două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic. Sunt însărcinată în trei luni jumate. Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de doi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație’, a declarat Cristina Cioran, pentru Xtra Night Show, potrivit huff.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina Cioran și iubitul se pregătesc de nuntă

Cristina Cioran a recunoscut că iubitul ei se gândește la căsătorie încă din prima săptămână de relație. Astfel, este evident că nunta celor doi se apropie cu pași repezi.

Citeste si: Cristina Cioran da anunt la matrimoniale! Un membru al familiei sale nu isi gaseste partenera! Iata despre cine este vorba

Vedeta și iubitul ei Alexandru Dobrescu sunt împreună de doar 7 luni, însă relația lor a devenit rapid una serioasă, prin urmare căsătoria pare o progresie naturală a relației lor. 

Citeste si: Cristina Cioran da anunt la matrimoniale! Un membru al familiei sale nu isi gaseste partenera! Iata despre cine este vorba

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.