Zeynep este santajata de Veli! Aflati ce alegere dificila va avea de facut tanara pentru a-l ajuta pe Kadir, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "La rascruce", la Kanal D, dupa emisiunea "Survivor Romania"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 apr 2021, 14:31
la rascruce Foto(6)
Zeynep are de gand sa lupte pentru Kadir.

Zeynep ajunge din nou fata in fata cu Veli, dusmanul de temut al iubitului ei, Kadir. Aflati la ce santaj o va supune Veli!

Serialul fenomen "La rascruce" aduce in atentia telespectatorilor o poveste impresionanta de viata a patru tineri greu incercati de soarta. Indragita productie a fascinat publicul din Romania inca de la primele episoade si poate fi vizionat in fiecare saptamana, in zilele de joi si vineri, imediat dupa emisiunea "Survivor Romania".

Serialul "La rascruce" a inceput cu o intriga frapanta care a declansat intreaga actiunea, formata dintr-un tavalug de situatii impresionante, razbunari aprige, rivalitati, prietenii stranse versus dusmanii terifiante, actiuni extreme, dar si tradari neasteptate.

Toate puse in scena de personaje uluitoare, care au atras deja simpatia publicului, deoarece sunt interpretate magistral de actori talentati si apreciati in Turcia si peste hotare.

Personajele centrale ale productiei "La rascruce" sunt patru actori tineri dar extrem de talentati si indragiti in lumea intreaga, datorita numeroaselor roluri jucate in seriale de succes. Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir)  si Elçîn Sangu (Zeynep), care au mai devenit cunoscuti si in Romania, cu ani in urma, cand au jucat in serialul "In dragoste si in razboi", difuzat la Kanal D.

Ce se intampla in episodul de vineri, 9 aprilie, din serialul "La rascruce"?

Intreaga actiune a serialului La rascruce a fost declansata de un teribil accident, care i-a adus laolalte pe patru tineri extrem de curajosi si demni, Kadir, Zeynep, Kerem si Cemre, care au decis de atunci sa ramana prieteni pe viata si sa devina o mare familie si totodata sa lupte impreuna impotriva tuturor piedicilor si dusmanilor lor.

Kadir si Zeynep s-au regasit prin intermediul accidentului suferit, dupa multi ani in care au fost despartiti. Ei au crescut impreuna la orfelinat si peste ani s-au indragostit si au promis sa raman impreuna insa destinul avea sa le pregateasca drumuri separate, deoarece Zeynep a decis la acea vreme sa-l paraseasca pe Kadir pentru a-i lasa cale libera sa isi urmeze visul de a deveni politist pentru a reusi astfel sa isi poata regasi mama.

Insa in prezent, Kadir se zbate sa descopere si cine a pus la cale atentatul terorist in timpul caruia sotia si fiica sa au murit.

Daca in trecut, Zeynep fugise din calea lui Kadir, sacrificand iubirea lor, de aceasta data tanara decide sa ii ramana alaturi, pentru a-l ajuta sa isi regaseasca mama. Astfel, cei doi tineri indragostiti hotarasc sa lupte impreuna pentru a reusi sa scape de tenebrele trecutului lor si sa isi reconstruiasca o noua viata, o noua familie.

Kadir stie ca doar Veli il poate ajuta sa isi reintalneasca mama si atunci decide sa lupte pentru a-l captura pe marele sau dusman. In paralel insa, Zeynep va incerca sa afle noi detalii despre mama lui Kadir, folosindu-se de faptul ca Veli a facut o obsesie pentru ea si astfel spera ca de dragul ei sa barbatul sa ii cedeze informatii utile. Insa Veli ajunge sa o santajeze pe Zeynep, in incercarea lui disperata de a o face sa il iubeasca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma, Kadir reuseste sa dea de urma lui Veli si il captureaza, incercand din rasputeri sa il determine sa ii dezvaluie tot ceea ce stie atat despre mama sa, cat si despre ucigasul sotiei si fetitiei sale.
Aflati ce se va intampla astazi, intr-un nou episod plin de momente palpitante din serialul "La răscruce", imediat dupa "Survivor Romania", la Kanal D! 

Citeste si: Kadir din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai bine platiti actori din Turcia! Iata ce ascensiune spectaculoasa a avut celebrul Kivanc Tatlitug!

Citeste si: Serialul “La răscruce”,  pe primul loc în preferințele românilor din întreaga țară!

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 22, sezonul 1, vineri, 2 aprilie- VIDEO