Maria Chitu este cea mai nouă concurentă de la Survivor România 2021. Tânăra are o personalitate puternică și este sigură că va face față provocărilor din Republica Dominicană.

Maria Chitu este pregătită să ia parte la cea mai tare provocare a vieții ei ”Survivor România 2021”.  Tânăra este pasionată de dansurile latino pe care le practică de la o vârstă foarte fragedă, deși nu este sportivă își dorește să demonstreze în această competiție că este o luptătoare și o supraviețuitoare, și poate face față pe traseele din Republica Dominicană. Maria a dezvoltat o pasiune incredibilă pentru această competiție, ba chiar și-a construit în propria curte trasee asemănătoare cu cele din dominicană.

CV Maria Chitu. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021

Maria Chitu este pasionată de dansurile latino pe care le practică de la vârsta de 15 ani. Tânăra a urmat studiile Academiei de Științe Economice timp de un an, după care a renunțat pe motiv că nu este ceea ce își dorește cu adevărat. 

Maria a experimentat mai multe job-uri și are la activ câteva colaborări importante cu agenții de modelling.

Tânăra este nerăbdătoare să ia parte la cea mai tare competiție din Republica Dominicană și să demonstreze că locul ei este la ”Survivor România 2021”.

Deși nu este de mult timp în competiție, Maria a dovedit că poate face față oricărei provocări de la Survivor România 2021. Războinica a trecut și prin momente mai dificile în concurs când a fost catalogată îmbârligătoare, însă a reușit să câștige încrederea publicului, care a votat-o într-un număr foarte mare.

Date Biografice Maria Chitu

Vârstă: 20 de ani

Echipă:

Maria Chitu are 20 de ani și provine dintr-o familie de profesori, are o soră mai mică și un frate mai mare. Tânăra se declară fan ”Survivor România”, pasiunea ei pentru acest show mergând până la a-și construi în curte trasee asemănătoare cu cele din Republica Dominicană.

Maria Chitu spune despre ea că este o fire impulsivă, dar totodată, empatică și nu are frici. Cea mai grea încercare la ”Survivor România 2021” crede că va fi lipsa mâncării și adaptarea la condițiile dificile din junglă. Aceasta a dezvăluit că își dorește să se înțeleagă bine cu concurenții din echipă.

Maria este pregătită să dea totul pe traseele din dominicană și să trăiască adrenalina la cote maxime.

Galerie FOTO. Ce imagini postează Maria Chitu pe Instagram