Sora Anei Porgras, dezvaluiri in premiera despre relatia fostei Faimoasei cu Zanni!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 iul 2022, 14:35
Georgiana vorbeste in premiera legatura Anei cu Zanni

Sora Anei a vorbit in premiera despre eliminarea fostei Faimoase de la Survivor Romania 2021, dar si despre chimia pe care a avut-o cu cel mai controversat concurent din competitie.

O tara intreaga a vazut cum Zanni a plans dupa ce Ana Porgras a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Putini se asteptau sa-l vada pe Zanni doborat de ceva, dar iata ca pana si el si-a aratat latura sensibila si doar o femeie putea fi cauza suferintei lui. Dar sora Anei a tinut sa faca cateva lamuriri in legatura cu relatia pe care toata lumea crede fosta Faimoasa o are cu Zanni:" Știam că au vorbit, că s-au întâlnit la probele sportive (n.r-

Ana și Zanni), dar atât, nimic mai mult. Chimia asta s-a creat între ei. S-a tot speculat că între ei ar fi o relație, nu. Timpul a fost prea scurt pentru a cunoaște o persoană și pentru a avea deja o relație,”  a declarat Georgiana pentru  Wowbiz.

Sora Anei Porgras face primele declaratii despre Faimoasa si Zanni

Citeste si: Ana Porgras a aratat intregii lumi cum arata picioarele ei dupa traseul cu namol de la Survivor Romania 2021: "Atentie, imagini care va pot afecta emotional..."

„Ei s-au cunoscut înainte și s-au înțeles foarte bine, Ana a spus că a simțit chimia asta deja dinainte să intre în concurs.Ana a spus că simte apropiere de Zanni, nu au o relație, însă Ana a spus că îl iubește și că e mai mult decât o relație.

S-a apropiat foarte mult de el, probabil că aveau foarte multe lucruri în comun, de acolo și apropierea asta.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aici nu e vorba despre o relație. Ei s-au apropiat. Cred că Ana i-a înțeles foarte bine problemele lui și cunoscându-l mai bine, a văzut că Zanni e o persoană foarte bună, e un copil foarte bun, chiar dacă el nu știe să joace.  La televizor nu e chiar foarte bine să îți spui părerea așa cum a făcut-o Zanni. El când are ceva de spus, spune fără să menajeze pe nimeni.

Când s-a certat cu Jador, problema nu a fost că Zanni nu spune adevărul, problema a fost în momentul în care s-a certat cu Elena,”   a declarat Georgiana.

Georgiana, detalii despre conflictul lui Zanni cu Elena Marin

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce este intre Zanni si Irisha, noua concurenta de la Survivor Romania 2021:"Parca a uitat ca a plecat Ana!" Doi Faimosi fac dezvaluiri incredibile despre cei doi

„El a jignit-o foarte tare, de aici lumea a reacționat foarte urât acasă. Nu trebuia să reacționeze așa, trebuia să fie mai diplomat. Ana când a intrat, Zanni era văzut foarte bine de acasă. Cearta cu Elena a fost după intrarea ei, a mai spus sora Anei.