Comanici, in lacrimi! "Am nevoie de cineva in viata mea!" Aflati ce detalii ies la iveala din culisele relatiei lui cu Mariana, sambata, 10 aprilie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 apr 2021, 19:00
Comanici puterea dragostei Foto(4)
Comanici este daramat dupa despartirea de Mariana.
Sursa: Captură KANAL D

Comanici sufera cumplit din cauza despartirii de Mariana si decide sa dea cartile pe fata si sa spuna totul despre ceea ce s-a petrecut intre ei.

Saptamana se inchie in aceeasi atmosfera tensionata in casa Puterea dragstei, unde concurentii se aprind din orice lucru marunt si ajung la certuri aprige, jigniri grave si chiar conflicte violente, uitand parca obiectivele lor in cadrul emisiunii, acealea de a-si cauta perechea.

Alexandra si Marinescu intervin din nou in emisiune prin video call!

In editia de vineri a emisiunii puterea dragostei, in prim plan s-au aflat Marinescu si Alexandra, care inca se bucura de fabuloasa lor vacanta in Republica Dominicana.

Cei doi au intervenit in cadrul emisiunii prin video call si au uluit pe toata lumea cu replici neasteptate. Marinescu a facut afirmatii socante despre faptul ca si-a dori o relatie cu Alexandra.

Daca in editia precedenta, Alexandra si Marinescu au lansat tot felul de afirmatii mai mult sau mai putin serioase despre o posibila relatie, in emisiunea de sambata, cei doi vor avea o noua interventie, in care nu vor rata ocazia de se contra cu Cristian Comanici, marele lor dusman, in lupta pentru premiul din gale si pentru titlul de lider al casei.

"Comanici nu mai fi atat de suparat ca vin inapoi la tine si ma poti da exemplu! Stai linistit!", spune Alexandra.

Comanici, in lacrimi! Tanarul sufera cumplit dupa despartirea de Mariana! "Mi-am dat seama ca in tot acest timp am fost singur!"

In editia de sambata a emisiunii Puterea dragostei, Comanici clacheaza de tristete, dupa despartirea de Mariana, care l-a daramat de cateva zile incoace.

Tanarul va dezvalui multe detalii din culisele relatiei sale cu fosta iubita. Acesta sustine ca a realizat ca toate eforturile lui de a o cuceri pe Mariana au fost in zadar, deoarece el practic a fost singur in toata aceasta perioada, pentru ca tanara nu l-a iubit deloc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mi-am dat seama ca in tot acest timp am fost singur! Nu mai pot! NU mai pot sa fiu singur pentru mult timp! Am nevoie de cineva in viata mea! Niciodata nu m-a lasat sa incerc sa o protejez sau sa fiu langa ea cand sufera si asta ma doare cel mai mult!", spune Comanici cu ochii in lacrimi.

Pe de alta parte, Mariana nu scoate un cuvant ci prefera sa doar sa asculte tot ceea ce are pe suflet fostul ei iubit, simtindu-se parca vinovata de tristetea si suferinta lui Comanici.

Ce se va intampla intre cei doi fosti iubiti, cum va reactiona Mariana, dar si ce decizie vor lua in privinta unei posibile impacari, aflati sambata, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 9 aprilie 2021- A doua parte- VIDEO. Alexandra și Cristian Marinescu, împreună!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 9 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. Marinescu detonează bomba: și-o dorește ca iubită pe Alexandra!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.