Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de sâmbătă, 10 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Comănici și Mariana își spun ADIO!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 15:45
Mariana și Cristian Comănici, final de poveste
Sursa: captura video Kanal D

Gala Puterea Dragostei de sâmbătă este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.

Mariana și Cristian Comănici își spun adio definitiv. Cei doi se despărțiseră deja, lumea știa de faptul că povestea lor de dragoste s-a încheiat, însă acum fratele Biancăi Comănici spulberă orice șansă ca această relație să mai continue.

Comănici s-a săturat să alerge după Mariana, pare că e conștient că ea nu îl iubește și anunță că vrea să își facă o altă prietenă.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Comănici plânge, plânge și Mariana, însă cel mai afectat pare fratele Biancăi Comănici.

Încă de la începutul sezonului 3 al reality-show-ului Puterea Dragostei Cristian Comănici a dezvăluit că e îndrăgostit de Mariana și că și-o dorește ca iubită.

După multe luni de tatonări, în care Comănici i-a făcut încontinuu cadouri și surprize, Mariana a acceptat să fie cu el de ziua ei.

La aniversarea din casă, Mariana l-a sărutat pe Comănici, cei doi confirmând oficial cuplul pe care îl formaseră. Anterior, Comănici mai vorbise de un sărut.

Alexandra și Marinescu intră prin video-call

Alexandra va comenta despărțirea dintre Mariana și Cristian Comănici, transmițându-i un mesaj fratelui Biancăi Comănici.

Alexandra și Marinescu se distrează în continuare în Dominicană, iar prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, l-a întrebat pe Marinescu dacă există posibilitatea ca ei să se întoarcă acolo ca un cuplu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu a spus că el își dorește acest lucru.

Mai în glumă, mai în serios Alexandra a susținut că Marinescu s-a dat încontinuu la ea.

Marinescu îi spunea Alexandrei, de curând, că singura concurentă pe care și-o mai dorește este sora ei, Adriana. El încerca să o convingă pe aceasta să pună o vorbă bună pentru el.

Marinescu este deja supranumit "Casanova" pentru numeroasele iubite pe care le-a avut în casă și pentru flirturile sale nenumărate. A fost cu Aya, cu Andreea și cu Maria, iar acum pare că se dă la Alexandra Cărare.

A flirtat și cu Andrada în timp ce aceasta avea un cuplu.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și ulterior 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Cum au fost surprinși Marinescu și Alexandra în Republica Dominicană? Iată cât de mult s-au apropiat cei doi. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” vineri, 9 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.