Emily Burghelea, primele imagini cu bebelușul după ce au fost externate! Frumoasa blondină este topită după fiica sa

Autor: Ana Dinu
Emily Burghelea a facut publice primele imagini cu fetița sa
Sursa: Instagram

Emily Burghelea este în culmea fericirii, a devenit mămică în urmă cu două zile. Frumoasa blondină a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu fiica sa de acasă. Cum arată fiica lui Emily Burghelea?

Emily Burghelea și iubitul ei, Andrei, sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe. 

Emily Burghelea, primele imagini cu fiica sa

Emily Burghelea a fost externată, iar ea și bebelușul au mers acasă unde le așteaptă Andrei, iubitul său. Tânărul era nerăbdător să o cunoască pe fetiță, în toată perioada în care iubita sa a fost în spital nu și-a deslipit ochii de la fereastra rezervei în care Emily era internată.

Andrei nu a putut participa la nașterea bebelușului, deoarece din cauza restricțiilor nu a avut acces în spital. 

În această dimineață, Emily Burghelea a publicat pe rețelele de socializare o imagine extrem de emoționantă cu fiica ei. Frumoasa blondină a fotografiat-o pe cea mică în timp cei îi cuprindea piciorușul în mână, iar în dreptul imagini a scris: „Bună dimineața, soare”,

împărtășind bucura pe care o trăiește cu urmăritorii săi din social media.

Emily Burghelea a decis să-i țină identitatea bebelușului ascunsă, dat fiind că este prea mică pentru a o expune pe rețelele de socializare.

Imediat după aceasta, frumoasa blondină a postat o imaginea cu ea și fiica ei, după ce au ajuns acasă. Andrei le-a întâmpinat pe cele două cu un decor de vis, completat de o mulțime de baloane colorate în roz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Bine ai venit acasa, ingerasule!?? Incepe aventura vietii noastre.?? Esti p regatit  @iubitul_lui_emily?

?” a scris Emily Burghelea, în dretpul postării.

Citeste si: A nascut Emily Burghelea dupa 24 de ore de travaliu. Primele imagini cu fetita ei si a lui Andrei!

Emily Burghelea a devenit mămică 

Emily a povestit cum au decurs cele 24 de ore de travaliu și cum a reușit să aducă pe lume o fetiță perfect sănătoasă, după care este topită.

”Văd viața cu alți ochi și nu doar în termeni metaforici. Doamna doctor Romanescu mi-a pus fetița pe piept, iar acele trăiri vor rămâne pentru totdeauna în sufletul meu. M-am îndrăgostit de ea instantaneu. Este o luptătoare! Datorită ei în primul rând am reușit să nasc natural, pentru că a rezistat travaliului extrem de lung, de 24h. A fost muncă în echipă. Fetița, doamna doctor și eu.

 Dacă una dintre noi ar fi cedat, visul acesta nu ar fi devenit realitate. Am avut contracții extrem de lungi, extrem de puternice pe tot parcursul travaliului, însă colul s-a dilatat foarte greu.

Citeste si: Emily Burghelea, primele declarații înainte să nască! Vedeta este pe cale să devină mamă!

Doamna doctor spune că am țesuturi bune, chiar prea bune, prea rezistente. Acesta aspect nu a fost totuși un impediment. Deși alți doctori cu siguranță mi-ar făcut cezariană, doamna Romanescu a avut răbdare cu mine și m-a susținut. Iubitul meu soț a stat cu sufletul la gură, nu a dormit deloc, a vegheat geamul salonului în care eram, de jos, din mașină. Acum este în extaz”,  a declarat Emily pentru Cancan.ro