Prognoza meteo ANM pentru luni, 12 aprilie 2021. Vremea este caldă! Temperaturi specifice acestei perioade

Autor: Ana Dinu
Vremea este caldă! Temperaturi specifice acestei perioade
Sursa: PixaBay

Vremea se menține caldă și luni în majoritatea zonelor, potrivit prognozei emise de Adminstrația Națională de Meteorologie (ANM).

Vremea va fi predominant frumoasă și caldă luni în cele mai multe regiuni ale țării, cu temperaturi maxime apropiate de cele normale pentru această perioadă. 

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Vrmea va fi calduroasă și cerul senin în cea mai mare parte a regiunilor, cu excepția regiunilor din jumătatea de vest a teritoriului, unde va fi temporar noros, dar numai izolat, cu precădere în Banat, Crișana și în nord-vestul Transilvaniei vor fi condiții pentru ploi slabe.

Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 10 grade în Dealurile de Vest. Spre sfârșitul nopții, pe arii restrânse în Transilvania, Moldova, Muntenia și în dealurile Olteniei, se va semnala brumă. Izolat vor fi condiții de ceață. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru duminică, 11 aprilie 2021. Vremea se încălzește! Cer senin și temperaturi ridicate

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vremea în București

În București, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 1-3 grade, mai scăzută în zona periferică, spre -1 grad, unde vor mai fi condiții de brumă.

Luni, vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări în vestul și în nord-vestul teritoriului, unde spre sfârșitul intervalului, izolat și trecător, vor fi condiții pentru ploi slabe.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -4 grade, unde vor mai fi condiții de brumă, spre sfârșitul intervalului. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

În Capitală, vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 3…6 grade.

 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 10 aprilie 2021. Vremea se încălzește! Cer însorit și temperaturi mari!