Elena Marin si Culita au dat cartile pe fata! Ce marturirisiri i-au facut lui Jador! "Inainte de a merge la consiliu am facut vreo trei strategii!" Ce aveau de gand Faimosii de fapt?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 apr 2021, 01:40
Jador le-a cerut explicatii colegilor sai, dupa ce a fost nominalizat.
Sursa: Captură KANAL D

Elena Marin si Culita i-au explicat lui Jador ce strategii au pus la cale pentru a incerca sa ajute intreaga echipa.

Seara trecuta, in cadrul celui de-al doilea consiliu de nominalizare la Survivor Romania 2021, Faimosii au fost nevoiti sa faca nominalizari, dupa ce au pierdut cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii. A fost pentru prima data cand Faimosii au incarcat sa lase deoparte vechile neintelegeri, ranchiuni si orgolii si s-au focusat pe incropirea unei strategii menite sa ajute intreaga echipa, mai precis pentru ca niciun Faimos sa nu plece acasa din tabara lor la consiliul de eliminare.

Elena Marin si Culita i-au explicat lui Jador ce strategie au pus la cale pentru a proteja intreaga echipa!

Initial, dupa ce a aflat verdictul serii, la finalul consiliului de nominalizare, Jador a parut usor surprins si chiar contrariat de decizia colegilor sai de a-l vota spre eliminare. Faimosul s-a simtit sacrificat pentru binele echipei sale, mai exact pentru a-l salva pe Sabastian de la eliminare, care ar fi fost vizat sa plece pentru ca nu ar fi avut sprijinul publicului.

Dupa consiliul de nominalizare, Jador a purtat o discutie cu Elena Marin si cu Culita, retrasi in jungla. Cei doi au incercat sa-i explice lui Jador ce considerente au luat in calcul inainte de consiliu si ce strategii au incercat sa puna la cale pentru a-si ajuta echipa, pentru ca toti membrii sa ramana in competitie in continuare.

In cele din urma Jador a inteles ca totul s-a intamplat cu un anumit scop si ca trebuie sa fie increzator ca sacrificiul lui va proteja echipa Faimosilor.

Culita: Cum te simtit ca esti pentru prima oara nominalizat la consiliu?

Jador: Suntem bine! Suntem forta!

Elena Marin: Cu doua voturi! Tu iti dai seama, Jador, nu cred ca a mai fost nominalizat nimeni doar cu doua voturi! Esti primul!

Jador: Mai, eu n-am inteles! Nu trebuia sa fim doi?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena Marin: Nu, pentru ca eu voiam sa nu-l scoatem si pe Sebi in fata si am vorbit cu Cosmin, pentru ca ai vazut cum a zis si la consiliu, a luat-o

foarte personal, ii era si frica!

Jador: Deci noi am facut toate chestiile astea pentru Sebi?

Culita: Da! Nu pentru el am facut-o? Pentru cine altcineva?

Jador: Eu credeam ca sa ies si eu si Sebi in fata!

Elena Marin: Nu, eu n-am vrut asta si tocmai asta a fost motivul pentru care l-a votat pe Cosmin!

Citeste si: Razboiul dintre Zanni si Elena Marin se reaprinde! "Cand te vad ca esti atat de sarpe..." Faimosul o invinovateste de plecarea Anei Progras!

Citeste si: Elena Marin, sfaturi pentru cele doua concurente noi! "Sa incercati sa nu puneti la suflet tot ce inseamna rau!" Faimoasa are de gand sa le atraga de partea sa?

Citeste si: Faimosii au decis! Incredibil pe cine vor sa trimita acasa! El este concurentul nominalizat spre eliminare!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.