In aceasta seara, de la ora 20:00, in ”Hercai”, Reyyan si Miran, despartiti dar ... impreuna

Autor: Oana Iosif
In aceasta seara, de la ora 20:00, in ”Hercai” Foto(6)
In aceasta seara, de la ora 20:00, in ”Hercai”

Reyyan este devastata pentru ca ea si Miran s-au despartit, si isi invinovateste parintii pentru ca le-au distrus viata, considerandu-i principalii vinovati pentru despartirea lor. Reyyan nu stie cum sa-l convinga pe Miran ca nu ea este cea care a intentat divortul, asa cum crede tanarul, si ii spune ca totul este o inscenare. Pe de alta parte, Zehra si Hazar o asigura pe fiica lor ca ei nu au de-a face cu aceasta poveste, ca nu sunt vinovati de despartirea ei, insa Reyyan nu ii crede si le da un ultimatum.

Ceea ce nu trebuie sa afle Reyyan este ca o alta persoana din familia Sadoglu este vinovata de divortul tinerei, iar secretul trebuie pastrat...

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 24, sezonul 1, vineri, 9 aprilie- VIDEO

Miran isi infrunta bunica pe care o considera vinovata de toate problemele prin care trece intreaga familie Aslanbey si, mai ales Reyyan.

Miran ii interzice lui Azize sa se mai amestece in vietile lor insa femeia este mai inversunata ca oricand si este dispusa sa riste tot pentru a continua lupta impotriva familiei Sadoglu.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, la Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.