Bogdan Mocanu, atac dur la adresa unui concurent de la Survivor România 2021: „Nu are niciun talent...”

Autor: Amalia Georgescu
Bogdan Mocanu, fost concurent la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Având în vedere că prietenul lui cel mai bun se află la Survivor România 2021, Bogdan Mocanu urmărește emisiunea ori de câte ori are ocazia. Cine este concurentul pe care l-a criticat dur în mediul online?

Bogdan Mocanu îl susține pe Jador în competiția Survivor România 2021, Faimosul fiind cel mai bun prieten al său. Evident, cei care îl atacă pe Jador nu sunt deloc priviți cu ochi buni de Bogdan Mocanu, iar dacă până acum s-a abținut de la comentarii, de această dată, fostul concurent de la Puterea Dragostei a reacționat în mediul online.

Cine este Războinicul pe care Bogdan Mocanu l-a criticat? Iată ce a spus despre el

Bogdan Mocanu a urmărit ediția de duminică a emisiunii Survivor România 2021 și nu a ezitat să își exprime părerea despre un concurent din echipa Războinicilor. Cel mai bun prieten al lui Jador l-a criticat dur pe Starlin, considerând că acesta nu se descurcă deloc pe traseele de la Survivor România 2021, sugerând că pentru a aduce puncte ar trebui să concureze împotriva fetelor din echipa Faimoșilor.

„Băiatul ăsta, Starlin, nu are niciun talent. Nu are niciun haz, niciun talent, Doamne ferește! Ăsta trebuia cu Irisha să participe, săracul. Băi, înțeleg, nu ești atlet când intri pe traseul ăla, dar ești de atâta timp acolo, niște condiție fizică, ceva. Așa terminat, nici nu apucă omul să arunce că ia bătaie?”, este mesajul pe care Bogdan Mocanu l-a postat pe contul de instagram. 

Citeste si: Cine sunt cei mai buni concurenți de la Survivor România 2021? Incredibil cine se află în top în echipa Faimoșilor!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu se știe dacă reacția lui Bogdan Mocanu are legătură cu tensiunile care au existat între Starlin și Jador în cadrul competiției. De-a lungul timpului, Războinicul a izbucnit de mai multe ori, acesta fiind deranjat de glumele pe care Jador le-a făcut pe seama lui și a echipei din care face parte. Conflictul dintre cei doi a mers atât de departe încât a fost nevoie de intervenția celorlalți concurenți pentru a nu se ajunge la scene de violență fizică.

Mai mult, Starlin l-a avertizat pe Jador să nu îl mai atingă, acesta fiind lucrul care îl scoate din minți.

Nu doar Starlin l-a pus la zid pe Jador pentru gesturile lui, ci au existat și alți concurenți care și-au manifestat nemulțumirea, unii dintre ei chiar din echipa Faimoșilor. Jador a fost acuzat că distruge vibe-ul pozitiv al echipei prin atitudinea pe care o are în timpul jocurilor.

Citeste si: Mellina a fost eliminată de la “Survivor România”. Votul publicului a fost decisiv și aseară, când peste 2,5 miloane de fani urmăreau bătălia între Faimoși și Războinici, dar și momentul eliminării războinicei