Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 13 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Alexandra și Marinescu se întorc din Dominicană!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 13 apr 2021, 08:00
Codruț o așteaptă pe Alexandra la aeroport!
Sursa: captura video Kanal D

Ediția de marți a reality-show-ului Puterea Dragostei e incendiară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Alexandra și Cristian Marinescu se întorc din vizita în Republica Dominicană, unde s-au confruntat și pe traseele de la Survivor România.

În ciuda faptului că Alexandra a dezvăluit că Marinescu s-a dat la ea în acest sejur, Codruț nu pare afectat de ce s-a întâmplat.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Codruț și-a așteptat, romantic, iubita la aeroport, cu un buchet mare de trandafiri în mână.

Alexandra i-a sărit în brațe când l-a văzut, s-au sărutat și totul este ok între ei.

Alexandra și Marinescu au avut parte de clipe foarte frumoase împreună în Dominicană, însă sora Adrianei nu pare de niciun fel să își dorească să renunțe la Codruț pentru Marinescu.

Alexandra spunea, însă, că dacă Mariana ar fi fost în locul ei, cu siguranță ar fi cedat avansurilor lui Marinescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marinescu, "Casanova" de la Puterea Dragostei sezonul 3

Cristian Marinescu a fost supranumit "Casanova" de la Puterea Dragostei după ce și-a făcut 3 iubite în casă și a mai flirtat cu numeroase alte concurente.

Marinescu a fost mai întâi cu Aya, pentru o scurtă perioadă, apoi cu Andreea, iar, cel mai recent, cu Maria.

Cel mai solid cuplu al lui a părut cel cu Maria. Cei doi s-au despărțit definitiv, însă Marinescu părea că își dorește ca acest lucru să nu se întâmple. Maria pare că este singura fată din casă pentru care Marinescu a avut, cu adevărat, sentimente.

Înainte de a încerca în sejurul din Dominicană să se combine cu Alexandra Cărare, Marinescu îi spunea atrăgătoarei blonde că și-o dorește pe sora ei, Adriana. Marinescu încerca să o convingă pe aceasta să pună o vorbă bună pentru el.

Marinescu a fost acuzat de numeroși concurenți că nu a venit la Puterea Dragostei sezonul 3 să își găsească o iubită, ci să adune premii și bani.

Andreea, care înainte de Marinescu a fost cu Seba, a confirmat că blondul ar fi încercat să se folosească de ea.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și ulterior 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa   https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Bogdan Mocanu, atac dur la adresa unui concurent de la Survivor România 2021: „Nu are niciun talent...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.