In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Yaren isi vede “visul” cu ochii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2021, 10:23

Yaren pune la cale o noua strategie pentru a se razbuna pe propria sa familie.

Miran si Reyyan demonstreaza inca o data familiilor lor ca se iubesc, si ca dragostea ce si-o poarta le este suficienta pentru a lupta dar si de a depasi problemele prin care au fost nevoiti sa treaca de-a lungul timpului. 

Reyyan si Miran decid sa lupte impreuna pentru dragostea lor!

Reyyan alege sa mearga mai departe, in viata, alaturi de sotul ei, spre “deznadejdea” familiilor celor doi tineri, care nu considera ca o astfel de uniune este potrivita.

Yaren isi vede “visul” cu ochii. Tanara este ceruta in casatorie de Harun, un tanar foarte chipes. Yaren urmeaza a se casatori si, in ochii tuturor, ea pare ca va da uitarii obsesia ei pentru Miran. Nimeni, insa, nu-si imagineaza ca aceasta logodna, este doar un plan bine pus la punct de tanara fata, impreuna cu Azize Aslanbey, femeia care este dispusa sa faca orice pentru a se razbuna pe cei din familia Sadoglu. 

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, la Kanal D.

Citeste si: Yaren din serialul "Hercai", poveste de dragoste cu unul dintre cei mai in voga actori din Turcia! Iata cui i-a cucerit inima frumoasa Ilay Erkok!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 27, sezonul 1, luni, 12 aprilie 2021- VIDEO

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!