Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de marți, 13 aprilie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 13 apr 2021, 11:20
Confruntarea de astăzi de la "În căutarea adevărului"
Sursa: captura video Kanal D

Emisiunea În căutarea adevărului este foarte interesantă. Urmărește În căutarea adevărului și Live Video Online, pe kanald.ro.

Vom avea și astăzi o poveste foarte încurcată, cu răsturnări de situație, cu adevăruri ascunse, care vor ieși, în cele din urmă, la lumină.

Personajele implicate în povestea de astăzi sunt persoane căsătorite, care ascund acest lucru, și un tânăr care a fost în închisoare.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

La confruntarea la care va participa Ernest vom afla tot adevărul ascuns despre această poveste.

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00.

Emisiunea este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori. În minutul de aur emisiunea atinge deseori și peste un milion de telespectatori. Emisiunea a fost lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar  de mai multe ori.

Dacă nu puteți urmări emisiunea Live la TV, la postul Kanal D, trebuie să știți că vă puteți bucura de ea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă alegeți să o urmăriți așa, puteți face acest lucru fără prea mult efort, doar accesând adresa   https://www.kanald.ro/live.html   atunci când emisiunea este transmisă LIVE la TV, la postul nostru, Kanal D. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ernest despre "În căutarea adevărului": "Întâmplările se regăsesc în viața reală"

Prezentatorul "În căutarea adevărului", Ernest Takacs, a realizat anterior la Kanal D "Ochii din umbră".

Ernest are o diplomă de detectiv și s-a gândit chiar, la un moment dat, să își înființeze o firmă de detectivi.

"Fiind o emisiune TV nu ai cum să o faci fără un scenariu, dar toate întâmplările prezentate, într-o măsură mai mică sau mai mare, se regăsesc în viața reală, sunt probleme sau situații cu care oamenii se confruntă, ei se regăsesc

în poveștile respective", dezvăluia Ernest într-un interviu pentru Libertatea.

Ernest este căsătorit și mărturisea că soția lui, cu care este de mulți ani, îl sprijină în ceea ce face.

"Suntem împreună de mulți ani, de 15 ani, și am trecut prin situații urate, în care diverși indivizi fie din frustrare sau interacțiunea cu diverse licori bahice, credeau că e amuzant să te iei de Ernest pentru că nu e cu bodyguarzii după el.

Aceste episoade sunt din ce în ce mai rare, dar soția mea a înțeles că fac parte din viața mea. Nu sunt genul de om care, dacă e oprit pe stradă, să întoarcă spatele. Din fericire, soția mea este înțelegătoare la acest capitol", mai declara Ernest.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de luni, 12 aprilie- VIDEO