Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 13 aprilie 2021 - A doua parte - VIDEO Alexandra și Cristian Marinescu se întorc în emisiune! Maria, dezvăluire bombă despre fostul iubit!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 13 apr 2021, 21:37
Maria, Cristian Marinescu și Alexandra Cărare
Sursa: captura video Kanal D

Partea a doua a emisiunii Puterea Dragostei de astăzi este incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.

Alexandra Cărare și Cristian Marinescu se întorc în casa Puterea Dragostei.

Cei doi au fost în Republica Dominicană, unde s-au și confruntat pe traseele de la Survivor România.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Încă de la revenire, Maria va avea o dezbatere cu Alexandra Cărare. Maria dezvăluie că a mințit pentru Cristian Marinescu!

"Când vă spuneam că el joacă un rol, nu eu, spuneați că nu e așa. Am mințit pentru el",  spune Maria.

"Păi și de ce spui asta tocmai acum?", o întreabă Alexandra Cărare.

În ciuda faptului că Marinescu s-a dat la Alexandra în Dominicană, așa cum chiar ea a dezvăluit, Codruț nu a fost deloc deranjat. A așteptat-o cu flori la aeroport pe iubita lui și a luat-o de mână pe aceasta atunci când ea a intrat astăzi din nou pe ușa de la Puterea Dragostei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian Marinescu, doar strategii pentru voturi?

Cristian Marinescu, ce a spus chiar el că e actor în casa Puterea Dragostei, că joacă un rol, a fost acuzat de nenumărate ori că toate acțiunile lui din casă sunt făcute cu

scopul de a aduna voturi și bani.

Andreea, una dintre iubitele lui, a susținut această teorie, iar acum Maria susține și ea exact același lucru.

"Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate. Îți aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și mă chemai la tine? Nu sunt genul acela de fată.

Am tot sperat că nu m-am înșelat în privința ta, dar uite că, pas cu pas, mi-ai arătat adevărata ta față. Baftă să iei banii, poate sunt importanți pentru tine. Eu îmi doresc cu totul altceva, un bărbat adevărat, fără interese ascunse și, ce crezi, poate l-am găsit. Adio!”, a fost scrisoarea Andreei, fosta iubită din casă a lui Marinescu, pentru popularul concurent de la Puterea Dragostei sezonul 3.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri de la 11:00 și 17:00 și în weekend, de la 16:00 și ulterior 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa    https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Bianca Comănici iubește din nou? Dans romantic cu un bărbat misterios: „Am avut o seară...”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.