Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 15 aprilie 2021 - Prima parte - VIDEO. Maria aruncă bomba: "O să fiu cu Codruț!"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 15 apr 2021, 08:00
Andrada, Maria și Cazi
Sursa: captura video Kanal D

Emisiunea Puterea Dragostei de astăzi se anunță incendiară. Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online, pe kanald.ro.

Va fi o emisiune cu tensiuni, ca de obicei. Maria o va enerva pe impulsiva Alexandra Cărare prin ceea ce va spune. 

"O să fiu cu Codruț", o amenință ea pe Alexandra Cărare. "Ia-l", îi răspunde ea.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Vor fi tensiuni și între Alexandra Cărare și Codruț. Acesta va avea o ieșire nervoasă, iar Alexandra nu va face nimic să îl calmeze, ba chiar îi va răspunde foarte urât. 

"Ieși", îi va spune ea.

Alexandra Cărare și Codruț s-au certat de mai multe ori foarte tare, ba chiar s-au și despărțit în câteva rânduri. 

Recent, Alexandra a fost cu Cristian Marinescu în Dominicană și a recunoscut că Marinescu s-a dat la ea încontinuu în sejur. Alexandra nu a cedat, însă a susținut că, dacă ar fi fost în locul ei, Mariana sigur ar fi căzut în mrejele lui Marinescu.

”Dacă Mariana ar fi fost aici în locul meu cu Marinescu, sinceră să fiu, ar fi căzut în vrăjile lui Marinescu”, a spus Alexandra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Romeo și Marinescu se jignesc: "Ești prost"

Romeo și Cristian Marinescu vor fi implicați într-o confruntare de proporții. Cei doi se atacă reciproc, iar Romeo cedează și îl jignește pe Marinescu. "Ești prost", îi spune el.

Cristian Marinescu este considerat "Casanova" de la Puterea Dragostei. A fost, pe rând, cu Aya, Andreea și Maria, iar, recent, dorea să se cupleze și cu Alexandra Cărare.

Avansurile lui către Alexandra Cărare nu au avut efect și nici măcar nu au creat tensiuni între provocatoarea blondă și iubitul ei, Codruț. Acesta a fost foarte romantic, a așteptat-o pe Alexandra cu un buchet mare de flori la aeroport, însă iată că tensiunile apar între cei doi acum, când povestea cu Dominicană pare să fie dată uitării.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din   programul TV   al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri la 11:00 și apoi 17:00 și în weekend, de la

16:00 și apoi 19:00. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi adresa  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil atunci când reality-show-ul este difuzat la TV, la Kanal D.

Citeste si: Maria arunca bomba: "Codrut va fi cu mine!" Alexandra isi iese din minti din cauza geloziei! Aflati ce se va intampla intre cele doua rivale, joi, 15 aprilie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.