Andreea Mantea, impresionata pana la lacrimi de cazul lui Mihai, un tanar care a revenit la viata dupa 3 luni de coma! Aflati o poveste cutremuratoare, LUNI, 16 aprilie, la "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la 23:15, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 apr 2021, 22:49
Andreea Mantea Foto(7)
Andreea Mantea va asteapta si lunea viitoare cu multe momente inedite in cadrul emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea"
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea aduce in atentia publicului o poveste cutremuratoare a unui tanar care si-a revenit dupa 3 luni de coma profunda, cand nu i mai dadea nicio sansa.

Indragita prezentatoare TV, Andreea Mantea, prezinta in fiecare luni, de la ora 23:15, in cadrul emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", cele mai frumoase si emotionante momente traite de ea si de fiul sau, David, fie acasa, fie in diverse locuri din tara, pe unde calatoresc impreuna.
Productia "Trairi alaturi de Andreea Mantea" a devenit din ce in ce mai apreciata de public, tocmai datorita faptului ca Andreea aduce in atentia publicului momente din viata sa de zi cu zi, exact asa cum se intampla, fara sa intervina cu niciun fel de artificiu.

Astfel, telespectatorii Kanal D sunt fascinati ca o pot vedea pe Andreea Mantea si dincolo de paltourile de filmare, asa cum erau obisnuiti pana acum si adora sa o regaseasca alaturi de fiul ei, in diverse ipostaze.
Daca in editia precedenta a emisiunii, Andreea Mantea a adus in atentia publicului un caz emotionant al unei unei foste sportive de performanta a carei cariera a fost curmata de un cumplit accident, dar si un interviu special cu Bursucu, in editia de saptamana viitoare, vedeta va prezenta un alt caz cutremurator al unul tanar, ce si-a revenit dupa trei luni
de coma.

Andreea Mantea, emotionata pana la lacrimi de povestea cutremuratoare a unui tanar greu incercat de soarta!

Asa cum si-a obisnuit deja telespectatorii, Andreea Mantea va prezenta si in editia de luni, 19 aprilie, a emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", un caz impresionant despre povestea trista a unui tanar, pa nume Mihai, care a suferit un cumplit accident si care a revenit la viata dupa trei luni de coma profunda.

Mama tanarul va povesti prin ce clipe teribile a trecut atunci cand medicii nu-i mai dadeau nicio sansa lui Mihai. Insa femeia va marturisi ca in ciuda verdictelor groaznice date de medici, ea a simtit tot timpul ca fiului ei isi va reveni, avanda mare incredere in Dumnezeu ca ii va ajuta.

Tot in editia de luni, 19 aprilie, Andreea Mantea va dezvaluie si prin ce peripetii a trecut impreuna cu David, la Gradina Zoologica.

Andreea si David au o relatie speciala mama-fiu si adora sa isi petreaca mult timp impreuna. De cand David a devenit mare fan al calatoriilor, Andreea ii prezinta cele mai frumoase si spectaculoase locuri din tara.

De aceasta data, cei doi ajung la Zoo, unde se vor bucura de intalnirea cu multe animale dragute, dar vor trai si mari temeri, atunci cand se vor apropia de unele animale feroce.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati o noua editie cu momente de senzatie din viata Andreei Mantea si a fiului ei David, luni, 19 aprilie, la "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 23:15, la Kanal D!

Citeste si: Minodora supusă la testul groazei! Ce i-a pregătit Andreea Mantea artistei: ”Credeam că ești prietena mea...”

Citeste si: Care a fost primul job al Andreei Mantea? Vedeta si-a câștigat primii bani la doar 15 ani

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.