Live Stream Online Survivor România - Ediția de vineri, 16 aprilie – VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 16 apr 2021, 18:16
Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

O nouă ediție interesantă Survivor România este difuzată în această seară. Urmărește Survivor România și Live Video Online, pe kanald.ro.

Este prima ediție Survivor România după ce Cătălin Moroșanu a părăsit competiția, din cauze medicale.

“  Aici, la <Survivor Romania>, ne dam mastile jos.

Si cand facem asta, iese raul din noi, de fiecare data. Nu este un lucru bun. In acelasi timp, cu acesti oameni pe care i-am si iubit, i-am si urat,   am facut lucruri extraordinare.

Am fost o echipa adevarata. Am luptat impreuna, ne imbratisam, ne dadeam energia unul altuia, am trait si sentimente extraordinare de victorie, de mandrie, de multumire. Rolul meu aici se incheie. Am intrat cu 115 kilograme, 36 de ani, stangaci, dar sunt mandru ca m-am comportat onorabil.

Am incercat sa imi ajut echipa cat am putut de mult. Sa fiti mai buni, sa va iubiti, pentru ca eu vad altfel lucrurile acum, din afara.

Sa ne comportam ca o echipa, sa impartim totul intre noi. Fiti oameni adevarati, nu va pierdeti… Vreau sa va spun ca a fost o onoare sa lucrez cu voi, sa dea bunul Dumnezeu sa ajungeti cat mai departe”
, a spus Cătălin Moroșanu la plecare. El i-a îmbrățișat pe toți concurenții rămași în competiție, atât pe cei din echipa lui, cât și pe cei ai adversarilor.

Vezi Online Video ediția de vineri, 16 aprilie a emisiunii “Survivor România” Live pe Kanal D

Vor fi tensiuni în continuare în tabăra Faimoșilor.

Războinicii știu și simt că pierderea lui Moroșanu este una importantă pentru echipa Faimoșilor, fiindcă Moroșanu era un lider.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emisiunea Survivor România, prezentată de Daniel Pavel, este printre cele mai urmărite din România. Emisiunea de joia trecută, din 8 aprilie, a plasat Kanal D pe primul loc pe toate targeturile. Survivor a ținut în fața micilor ecrane aproape trei milioane de telespectatori (2.792.000 de telespectatori) în minutul de aur, înregistrat la 23:04.

2.058.000 de telespectatori au urmărit, în medie, emisiunea de joia trecută de la Survivor România în fiecare minut al ediției.

Survivor România a înregistrat joia trecută 11,7% Rating și 26,0% Share, pe targetul Național, 8,8% Rating și 25,8% Share, pe targetul Comercial, și 9,6% Rating și 22,4% cota de piață, la orașe.

Emisiunea "Survivor Romania" face parte din   programul TV al postului Kanal D. Survivor România rulează joi, vineri, sâmbătă și duminică la Kanal D, de la ora 20:00. Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, trebuie să știi că acum o poți urmări și online.

"Survivor Romania" este difuzată live video online de Kanal D și o puteți urmări accesând    pagina oficială de LIVE STREAM      de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Catalin Morosanu a parasit “Survivor Romania”, din motive medicale! Discursul Faimosului a emotionat o tara intreaga!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.