Pepe, declarații neașteptate despre divorțul de Raluca Pastramă! Adevăratul motiv pentru care artistul încă mai poartă verigheta

Autor: Elena Padure
Actualizat: 23 iul 2022, 21:20
Pepe inca mai poarta verigheta dupa divortul de Raluca Pastrama

Pepe a dezvăluit fanilor motivul pentru care mai poartă încă verigheta, după divorțul de fosta soție Raluca Pastramă.

Pepe  le-a dezvăluit fanilor adevăratul motiv pentru care poartă încă verigheta, în ciuda divorțului de Raluca Pastramă. Cântărețul a menționat a fost nevoit să o scoată pentru anumite filmări, însă, în mod normal, o poartă mereu. Pepe și Raluca au oficializat divorțul la notar, în urmă cu două luni.

De ce mai poartă Pepe verigheta, după divorțul de Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă și-au spus adio la finalul anului trecut. Artistul a confirmat despărțirea de Raluca, în luna noiembrie a anului trecut.

Celebrul cântăreț a mărturisit că poartă în continuare verigheta, deoarece este un accesoriu care îi place. Doar participarea la diverse filmări îl determină să renunțe la inel pentru o scurtă perioadă de timp.

”Am văzut-o și pe aia cu ”Pepe a renunțat la verighetă”… Mâine o s-o am.

Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi”
, a spus Pepe pe canalul său de YouTube.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Pepe, decizie radicală după divorțul de Raluca Pastramă. La ce s-a hotărât să renunțe definitiv?

Pepe a confirmat divorțul de Raluca Pastramă pe YouTube

Pepe și Raluca Pastramă  și-au anunțat divorțul pe 2 noiembrie 2020. Cântărețul a confirmat despărțirea printr-un videoclip încărcat pe cananlul său de Youtube. Atunci, Pepe declara că el și Raluca nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

Citeste si: Raluca Pastramă, iubește din nou? Vedeta și-a surprins fanii cu un mesaj incredibil pe rețelele de socializare: ”Jumătatea mea mai bună”

”Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.Vrem

să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul.”, a spus artistul pe canalul său de YouTube, în luna noiembrie a anului trecut, potrivit spynews.ro

Citeste si: Ce se întâmplă între Pepe și Raluca Pastramă după divorț? Detaliul care a pus pe toată lumea pe gânduri