Jocul de imunitate vine cu surprize pentru Faimoși și Războinici. Daniel Pavel: „Echipa câștigătoare primește...”

Autor: Amalia Georgescu
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Sursa: Captură KANAL D

Începe primul joc de imunitate al acestei săptămâni, iar emoțiile sunt mari atât în tabăra Faimoșilor, cât și în cea a Războinicilor. Ce a anunțat Daniel Pavel înainte de a da startul jocului din această seară?

Câștigarea imunității este o miză uriașă pentru cele două echipe de la Survivor România 2021, având în vedere că acest lucru înseamnă automat un consiliu de nominalizare liniștit. Pentru ce vor mai lupta concurenții în această seară? Daniel Pavel a făcut anunțul mult așteptat.

Miză dublă în jocul de imunitate de astăzi. Ce le-a dezvăluit Daniel Pavel concurenților de la Survivor România 2021?

Jocurile de imunitate au o importanță majoră la Survivor România 2021, având în vedere că acestea reprezintă modalitatea prin care echipele pot rămâne cât mai mult timp în aceeași formulă. Cei care câștigă totemul de imunitate nu sunt nevoiți să facă nominalizări în consiliu, ceea ce înseamnă că pentru ei, consiliul de nominalizare va fi unul liniștit. 

Daniel Pavel le reamintește de fiecare dată concurenților cât de importantă este câștigarea imunității, însă în această seară, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021 a mai făcut un anunț important.

Ce premiu suplimentar este pus în joc?

„A venit momentul să aflați ce este sub cupolă. Echipa câștigătoare primește 2 kilograme de făină, 2 kilograme de orez, 4 ouă pentru fiecare membru al echipei câștigătoare, 4 cepe, 4 căței de usturoi și jumătate de litru de ulei.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Citeste si: Ce a apărut pe contul de instagram al lui Jador după ce Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România 2021: „Îmi pare rău că a plecat Moroșanu, însă...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Evident, pentru a câștiga imunitatea și premiul suplimentar, Faimoșii și Războinicii vor avea de străbătut un traseu complicat și care îi va pune la grea încercare, așa cum se întâmplă de fiecare dată la Survivor România 2021.

„Concurenții alunecă pe tobogan sau aleargă în cazul unora dintre ei, ajung în piscină, înoată, după care urmează un traseu exclusiv la sol. Pe o punte foarte îngustă aleargă, trec printr-o poartă totemică, eliberează un panou mobil.

În zona mediană a traseului, concurenții trebuie să depășească o scară cu 10 bețe pe care perpediculari sunt 10 stâlpi. În cazul în care concurentul se dezechilibrează și cade trebuie să reia această scară de la început. Urmează apoi o probă de slalom printre 4 saci de dimensiunea sacilor de box, după care ajung la o parte a traseului unde îi așteaptă o plasă care este aderentă la sol. Trebuie să ridice această plasă și să treacă prin ea.
Ajung la proba de îndemânare. Aici, concurenții trebuie să doboare 3 ansambluri romboidale, dintre care două sunt deja pe poziție, iar câte două trunchiuri de piramidă trebuie amplasate de către concurenți. Există un locaș special pe masă și concurenții doboară aceste ansambluri prin aruncări succesive cu săculeți cu nisip. Concurentul care reușește să doboare primul tot acest ansamblu de piese de pe masă câștigă punctul. Echipa care acumulează prima 10 puncte este echipa care câștigă prima imunitate a săptămânii și premiul suplimentar pus în joc.”
, a adăugat Daniel Pavel.

După victoria de ieri, Faimoșii sunt hotărâți să dea totul pe traseu și să câștige imunitatea, mai ales că au mai pierdut un coechipier, pe Cătălin Moroșanu, acesta fiind eliminat din cauza problemelor medicale. Motivați să câștige sunt și Războinicii, concurenții mărturisind că vor lupta până la capăt pentru ca totemul de imunitate să ajungă în tabăra lor și să aibă parte de un consiliu de nominalizare liniștit.

Citeste si: Scandal de proportii pe traseu la Survivor Romania 2021 intre o Faimoasa si o Razboinica:"Daca te iau de cozile alea si te duc in padure..."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.