Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, o adevărată provocare pentru ambele echipe. Anunțul făcut de Daniel Pavel

Autor: Amalia Georgescu
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”
Sursa: Captură KANAL D

Faimoșii și Războinicii vor lupta din nou pentru imunitate în această seară, motivați să câștige totemul și să își asigure un consiliu de nominalizare liniștit. Cum arată traseul?

Chiar dacă în ambele echipe mai există momente tensionate, iar concurenții nu sunt tot timpul pe aceeași lungime de undă, atunci când ajung pe traseele din Republica Dominicană, aceștia uită de neînțelegeri și luptă umăr la umăr pentru a câștiga fiecare meci. Pe ce traseu se vor lupta Faimoșii și Războinicii în această seară și care este miza?

Emoții mari pentru Faimoși și Războinici înaintea celui de-al doilea joc de imunitate al săptămânii

De cele mai multe ori, certurile în echipe apar din cauza nominalizărilor făcute în consilii. Pentru că își doresc ca în taberele lor să fie mereu pace și să nu se ajungă la conflicte puternice, Faimoșii și Războinicii dau totul pe traseu pentru a câștiga totemul de imunitate și a-și asigura un consiliu de nominalizare liniștit.

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de echipa Războinicilor, astfel că în consiliul de nominalizare trecut, ei au fost doar simpli spectactori, în timp ce Faimoșii au fost nevoiți să voteze spre eliminare un concurent

sau o concurentă din echipă. În cele din urmă, Faimoșii au decis să o nominalizeze pe Irisha, astfel că ea se află în pericol de eliminare în această săptămână.

Citeste si: Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În această seară, Războinicii luptă din răsputeri pentru ca totemul de imunitate să rămână în echipa lor, în timp ce Faimoșii își doresc să iasă învingători pentru a nu fi puși în situația de a face o a doua nominalizare în această săptămână.

După câteva momente de suspans, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat cum arată traseul pe care se vor duela Faimoșii și Războinicii în această seară.

„Concurenții intră pe un traseu exclusiv la sol, depășesc trei obstacole în formă de X după care urcă pe o structură supraetajată de lemn, iar la nivelul superior îndepărtează o ușiță pentru a-și continua deplasarea. Trec apoi printr-un tunel circular, transparent, din tunel, au acolo de îndepărtat o primă piesă hexagonală, după care coboară și declanșează cu un inel un alt ansamblu de trei hexagoane, îi așteaptă apoi o altă piesă care trebuie îndepărtată pentru a intra într-un bazin cu apă.

Trec în bazinul cu apă pe sub o plasă, ies din bazin și au de îndepărtat 5 stegulețe. Obligatoriu trebuie să pășească pe câte o treaptă în fața stegulețului pentru a face această îndepărtare. După care, în zona mediană a traseului îi așteaptă un ansamblu de 3 obstacole din parâme de vapor: o scară, o punte pe care trebuie să treacă și un ansamblu de 3 cercuri tot din parâmă.
Coboară apoi pe pantă, sar peste 3 butoaie și ajung la proba de îndemânare. La proba de îndemânare lovesc prin aruncări succesive cu săculeți cu nisip pentru a prinde o paletă care declanșează un cilindru așezat cu gura în jos. Cilindrul, odată declanșat, devine coș, iar în acesta trebuie să introducă 4 mingi. Concurentul care reușește să introducă primul cele 4 mingi este concurentul care aduce punctul echipei sale. Echipa care acumulează prima 10 puncte este echipa care câștigă cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii.”
, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Citeste si: Ce regulă a încălcat Zanni la Survivor România 2021? Daniel Pavel a făcut anunțul în consiliul de nominalizare: „Fapta pe care ai comis-o...”