Live Stream Online Survivor Romania - Editia de duminica, 18 aprilie – VIDEO. Faimosii si Razboinicii se vor confrunta in jocul pentru comunicare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 apr 2021, 22:22
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.
Sursa: Captură KANAL D

O noua editie Survivor Romania, plina de adrenalina si suspans, este difuzata in aceasta seara! Puteti urmari emisiunea si Live Video Online, pe kanald.ro.

In editia din aceasta seara, a reality-show-ului Survivor Romania 202 1, Faimosii si Razboinicii se vor infrunta in jocul pentru comunicare. Lupta pe traseu va fi una epica deoarece ambele echipe vor dori cu ardoare sa castige pentru a reusi sa comunice cu familiile si prietenii lor de acasa. Si tot in editia de astazi, un nou concurent va intra in competitie, spre surprinderea tuturor, iar Daniel Pavel va face un anunt extrem de important despre alti doi concurenti care au incalcat regulamentul.

Vezi Online Video editia de duminica, 18 aprilie a emisiunii “Survivor România” Live pe Kanal D

In ediția de astazi, 18 aprilie, a competitiei “Survivor Romania”,  se va disputa cel de-al patrulea joc al saptamanii, cel de comunicare. Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pe un traseu dificil, exclusiv pe apa, care ii va pune la mare incercare pe concurenti.

Puteti urmari „Survivor Romania” atat din fata televizoarelor, pe Kanal D, cat si online, live video pe kanald.ro, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM de pe laptop, tableta sau telefonul mobil. Indragita productie face parte din programul TV al postului Kanal D si este difuzata de joi pana duminica, de la ora 20:00.

Irisha si Sebastian, cearta apriga in camp!

Inainte de jocul de comunicare, in tabara Faimosilor se isca noi tensiuni. Pe de o parte, Zanni si Elena Marin, pe de alta aprte Sebastian si Irisha.
Desi au castigat al doilea joc de imunitate al saptamanii, Faimosii inca gasesc subiecte de cearta in camp. Dea aceasta data, Sebastian si Irisha ajung la cutite, dupa un schimb de replici acide. Concurentul va dezvalui ca l-a deranjat foarte mult atitudinea de superioritate a noii sale colege si a ajuns in punctul de a o numi "proasta".

Irisha: Daca nu-ti cer parerea despre mine, te rog, frumos sa nu mi-o spui! Asta cu proasta de azi dimineata!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sebastian: E clar ca nu pot s-o agreez! Indiferent de numele ei!  Eu sunt taran de la Moldova si spun lucrurilor pe nume! Poate sa fie in fata si mea Britney Spears...

Dupa jocul de comunicare Daniel Pavel va face un anunt extrem de important despre doi concurenti care au incalcat regulamentul competitiei. Prezentatorul le spune ca acestia vor fi penalizati pentru faptele lor.

Aflati ce echipa va castiga jocul pentru comunicare de astazi, ce concurenti vor fi penalizati,dar si cine va parasi competitia Survivor Romania, urmarind editia din aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Survivor Romania- Editia de sambata, 17 aprilie – VIDEO. Razboiul dintre Zanni si Elena Marin continua!

Citeste si: Live Stream Online Survivor România- Ediția de vineri, 16 aprilie – VIDEO