Cristina Mihaela a facut anuntul! Cine sunt Favoritii saptamanii si cine paraseste casa Puterea dragoste? Iata ce surpriza a dezvaluit Cutia Pandorei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 aug 2021, 20:12
Cristina Mihaela a anuntat Favoritii saptamanii!
Sursa: Captură KANAL D

Si in aceasta Gala Puterea dragostei, publicul si-a desemnat concurentii favoriti! Cristina Mihaela a anuntat verdictul serii!

Gala Puterea dragostei din aceasta seara a fost ca de fiecare data una plina de emoții pentru unii concurenți, care au asteptat cu nerabdare sa afle verdictul publicului. Cristina Mihaela a anunțat cine este în pericol de a parasi casa iubirii, dar și cine este Favoritul saptamanii care ar putea câștiga premiul de 1500 de euro, cel sau cea care va prelua si titlul de lider suprem al casei in urmatoarea saptamana, dar si cine va parasi emisiune.

Cristina Mihaela a facut anuntul! Iata cine este Favoritul saptamanii si cine a fost eliminat!

In editia de sambata a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela a anuntat care sunt cele mai votate trei fete in saptamana ce s-a incheiat, acestea fiind: Alexandra, Maria si Aya. Iar in tabara baietilor cei mai votati trei au fost alesi de catre public: Marinescu, Alex Stoica si Comanici.

In Gala Puterea dragostei din aceasta seara, prezentatoarea emisiunii a spus cine sunt Favoritii saptamanii dintre cei sase enumerati in editia precedenta. Astfel, cei doi Favoriti ai acestei saptamani au fost desemnati de catre public Alexandra si Marinescu. Acestia nu vor putea fi votati de catre colegii lor, deaorece au capatat imunitate, fiind favoriti din nou. Inainte de a incepe nominalizarile, concurentii au mai protejati o fata si un baiat, pe Andrada si pe Codrut, care de asemenea nu vor putea fi nominalizati spre eliminare.

Dupa ce concurentii si-au exprimat voturile in secret in Gala de astazi, Cristina Mihaela a anuntat faptul ca cei care au primit cele mai multe nominalizari din partea colegilor sunt Omar si Seya, care au ajuns in pericol de eliminare.

Pentru cei doi concurenti au urmat cateva momente dificile, de suspans, pana cand Cristina Mihaela a spus verdictul serii.
In cele din urma, prezentatoarea emisiunii a anuntat ca Alexandra este cea care datorita voturilor primite din partea publicului a reusit sa-ai adjudece premiul de 1500 de euro si titlul de

lider al casei in saptamana urmatoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inainte ca Omar sa isi ia ramas bun de la fostii sai colegi, Cristina Mihaela a mai avut un anunt important de facut si anume o noua dezvaluire inedita din Cutia Pandorei.

Iata ce surpriza le-a pregatit concurentilor si ce reactii s-au starnit in platou:

Citeste si: Alexandra, decizie radicala in privinta lui Codrut! "Sincera sa fiu, lucrurile astea m-au facut sa..."

Citeste si: Comanici, dezvaluiri socante despre Maria! "Sareai geamul la 2:00 noaptea! Te-ai dus sa culegi capsunele?"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.