Vera Miron a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Care au fost primele ei declaratii dupa ce a parasit competitia

Autor: Alice Popescu
Vera Miron a parasit competita Survivor Romania 2021

Vera Miron a izbucnit in lacrimi in momentul in care Daniel Pavel a anuntat ca ea este cea care a fost eliminata din competitia Survivor Romania 2021.

Vera Miron a acumulat cele mai putine puncte din partea telespectatorilor si a astfel a fost eliminata din competitia Survivor Romania 2021 la aproape doua saptamani de cand a venit in Republica Dominicana. Vera Miron a fost una din cele doua concurente noi din echipa Razboinicilor care a adus puncte importante echipei chiar de la primul traseu, insa se pare ca a fost taxata de catre public din cauza scandalurilor in care a fost implicata in camp.

Este de notorietate disputa pe care a avut-o cu Maria Chitu si chiar daca fiecare si-a sustinut partea, faptul ca Vera a fost mult mai vocala si-ar fi atras antipatii din partea publicului care a taxat-o. 

Survivor Romania 2021. Vera Miron a parasit competitia in lacrimi

Citeste si: Vera Miron de la Survivor Romania 2021 se scalda in lux! Noua concurenta de la Razboinici e pasionata de ceasuri de zeci de mii de euro si masini exclusiviste

Dupa ce Daniel Pavel a anuntat ca ea este eliminata din competitia Survivor Romania 2021, Vera Miron a declarat ca ar fi presimtit ca duminica seara va fi eliminata din competititie, asta in ciuda faptului ca si-ar fi doritsa stea mai mult si sa demonstreze ca este o buna competitoare.

Survivor Romania 2021. Vera Miron, in lacrimi dupa anuntarea eliminarii ei din competitie

Citeste si: Scandal monstru intre doua Razboinice la Survivor Romania 2021:"Tu, nebuno, zi mersi ca iti fac curat! O iau la bataie daca mai face asa..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Scandal monstru intre doua Razboinice la Survivor Romania 2021:"Tu, nebuno, zi mersi ca iti fac curat! O iau la bataie daca mai face asa..."

Printre lacrmi, Vera  a facut si o declaratie inainte sa isi ia la revedere de la coechipierii ei: "Aveam o presimțire domnul Dan că o să plec, am simțit asta de azi dimineață de când m-am trezit și chiar am avut o conversație cu colegii mei și le-am spus că am o presimțire și că o să plec.

Îmi pare rău că plec dintre ei, mi-aș fi dorit să stau mai mult, dacă atât a fost să fie pentru mine...Voi pleca acasă cu capul sus. Domnul Dan, mă bucur că am făcut parte din această emisiune, sunteți niște oameni deosebiți cu toții, mi-a părut bine să vă cunosc pe fiecare în parte, pe dumneavoastră, echipa mea, echipa Faimoșilor. O să vă urmăresc de acasă și o să îmi susțin echipa în continuare.”
, a spus Vera Miron dupa eliminararea de la Survivor Romania 2021.