Scandal de proportii in Consiliul de Eliminare. Sorin Puscasu si Vera Miron au dat de pamant cu Albert Oprea:"Trebuia sa te votezi singur, esti un fals"

Autor: Alice Popescu
Sorin rabufneste la adresa lui Albert in Consiliul de Eliminare

Sorin Puscasu si Vera Miron l-au pus la zid pe Albert Oprea in urma votului pe care l-a facut in Consiliul de Norminalizare, dar si pentru atitudinea pe care Razboinicul ar avea-o fata de toti in camp.

Este cunoscut razboiul dintre Albert Oprea si Sorin Puscasu, insa de data aceasta Razboinicul n-a mai rezistat si a izbucnit fata de coechipierul sau care reuseste de fiecare data sa fie votat de catre public si sa se sustraga eliminarii mizand cum ar spune el pe victimizare.

Sorin si Vera, ataca fara precedent la adresa lui Albert Oprea in Consiliul de Eliminare

Citeste si: Vera Miron a fost eliminata de la Survivor Romania 2021. Care au fost primele ei declaratii dupa ce a parasit competitia

Vera Miron a iesit si ea la atac dupa ce Albert Oprea a votat-o spre eliminare, concurenta fiind de parere ca nu merita ca votul lui sa se indrepte catre ea.

"Cat am fost de folos, am fost buna, acum a stat el bine si s-a gandit ca nu mai sunt buna ca sunt accidentata. M-a durut putin stomacul, dar am dat tot ce am putut pe traseu. Eu vreau sa continui la Survivor si nu vreau sa plec acasa..."

Sorin rabufneste la adresa lui Albert Oprea dupa nominalizarea Verei Miron

Citeste si: MOTIVUL pentru care Culita Sterp a fugit in padure timp de 10 ore. Faimosul a fost cautat de garda de coasta din Republica Dominicana prin toata jungla:"Am plans ca un copil!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: MOTIVUL pentru care Culita Sterp a fugit in padure timp de 10 ore. Faimosul a fost cautat de garda de coasta din Republica Dominicana prin toata jungla:"Am plans ca un copil!"

Sorin nu s-a mai putut abtine si a ridicat mana sa spuna cateva cuvinte despre nominalizarea lui Albert in ce o priveste pe Vera. Razboinicul nu a mai suportat si a rabufnit la adresa rivalului sau: "Asa cum Vera l-a acuzat de falsitate, asa il acuz si eu.

I-a spus Verei ca ii pare rau ca a votat-o si ca n-o s-o mai voteze. Marius mi-a spus acelasi lucru ca i-a facut:"Bai, nu stiu de ce te-am votat, imi pare rau. Cumva, are o teama. Are ganduri mai meschine, arde in el o flacara de a ma vota pe mine, insa se gandeste ca daca il votez pe asta care aduce puncte, vede lumea. De ce sa ma votezi pe mine social pentru ca eu nu te bag in seama?! Ce treaba are asta?! Ai ramas in trecut? Eu ridicam mana si spuneam.
Eu, de o luna, nu mai aduc puncte. Eu, saptamana asta, am adus 0 puncte. Tara Romaneasca, uitati pe cine trimite acasa! Cu ce merite? Acest baietel, campion al nostru, o trimite pe Vera, de exemplu sau pe altii pe care i-a trimis din nominalizarile lui. Cu ce drept, cu ce merit? Este vorba si de parte sociala, de psihic. Pe ce merit? Daca teoria mea nu este adevarata...ori vctimizare pentru ca orice scoti pe gura suna a victima. Din nefericire, unii au ajuns acasa si frustrati ca au iesit inaintea noastra, a unora dintre noi, ajutandu-te pe tine, tu nu meriti si n-ai meritat o secunda. M-am saturat!"

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.