Pepe, dezvăluiri incredibile! Care este motivul pentru care Raluca Pastramă nu a renunțat la numele lui: ”Și după divorț, numele ei e tot Pascu”

Autor: Ana Dinu
Pepe a dezvăluit de ce Raluca Pastram îi mai poarta numele dupa divort
Sursa: Instagram

Pepe a făcut dezvăluiri incredibile după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul a spus care este motivul pentru care fosta soție a ales să păstreze numele lui de familie.

Pepe a rupt tăcerea după divorțul de Raluca Pastramă. Artistul a divorțat de soția sa la notar, în urmă cu două luni. Acesta a dezvăluit că Raluca încă îi poartă numele, chiar dacă nu mai sunt căsătoriți.

Pepe, a dezvăluit motivul pentru care Raluca Pastramă nu a renunțat la numele lui

Pepe și Raluca Pastramă au hotărât să divorțeze de comun acord, la notar, în urmă cu două luni.

Artistul a dezvăluit că fosta soție nu a vrut să renunțe la numele său, chiar dacă mariajul lor s-a încheiat.

“Băi nene, nu e Raluca Pastramă, că aici nu înțelege presa și vreau să fac lumină. Și după divorț, numele ei e tot Pascu. Și a fost Pascu și în timpul căsătoriei. Ea nu mai e Pastramă de 8 ani! Și-a păstrat numele…”, a

declarat Pepe, în cadrul emisiunii sale online.

Raluca a fost cea care a decis că nu vrea să revină la numele de Pastramă nici după ce a divorțat de Pepe. Vedeta a ales să păstreze numele fostului soț, Pascu, așa cum le cheamă și pe cele două fete pe care cei doi le au împreună.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Pepe, declarații neașteptate despre divorțul de Raluca Pastramă! Adevăratul motiv pentru care artistul încă mai poartă verigheta

Cântărețul încă poartă verigheta?

Pepe a confirmat zvonurile care s-au auzit în ultima perioadă, artistul a recunoscut că nu a renunțat la verighetă pentru că este un accesoriu pe care îl poartă de fiecare dată când are ocazia, pentru că, pur și simplu, îi place.

  ”Am văzut-o și pe aia cu Pepe a renunțat la verighetă. Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi”, a

mai spus Pepe.

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat după un mariaj de 8 ani. Cei doi au divorțat de comun acord, în urmă cu două luni. În urma mariajului, cei doi au împreună două fetițe, pe Maria și Rosa Alexandra. Deși se mai iubesc, Pepe și Raluca au decis să meargă pe drumuri diferite, iar tot ce îi mai leagă sunt cele două fetițe.

Citeste si: Raluca Pastramă, mesaj dur pentru Pepe! Bruneta aruncă cu săgeți pe rețelele de socializare. Fanii s-au sesizat imediat

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.