Vlad Voiculescu a fost amenințat cu moartea! Cine i-a pus gând rău fostului Ministru al Sănătății

Autor: Denisa Avram
Actualizat: 23 iul 2022, 22:30
Vlad Voiculescu, amenintat cu moartea

Fostul Ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a făcut declarații cu privire la amenințările pe care le-a primit de la „mafia din Sănătate”.

Vlad Voiculescu a dezvăluit că a primit amenințări cu moartea din partea „mafiei din Sănătate”, persoane cu influență in sistem pe care le-ar fi deranjat prin reformele propuse. Fostul ministru al Sănătății  a adus informații privind încercarea lui de a lupta cu mafia din Sănătate, dar și despre lipsa de acuratețe a cifrelor raportate de spitale ca număr de decese, pe timp de pandemie. 

Vlad Voiculescu, amenințări de la mafia din Sănătate

Fostul ministru a declarat că a fost amenințat cu moartea de multe ori, pe motiv că a încercat să lupte cu corupția din sistemul sanitar.

”Sunt un pic amărât, obosit, dar după ce voi dormi corespunzător o să văd pe mai departe.Dacă e un lucru pe care îl doresc cu orice preț e să fac ceva cu rost. Cam toată viața mea, în ultimii 12 ani, a fost focusată pe oamenii care aveau nevoie de ajutor, mai ales în domeniul sănătății.

Criza potențează mafia, mafia se simte în largul ei și se simte datoare să fure mai mult în timpul unei crize. Oamenii cinstiți au avut cu greu acces. Foarte multe instituții sunt dominate de sinecuriști, care sunt acolo dintotdeuana și sunt mult prea multe carnete de partid”, a spus Voiculescu, potrivit wowbiz.ro.

Voiculescu a vorbit despre mafia Sănătății, dar și de nivelul investițiilor făcute până acum.

El a declarat că anumite persoane cu influență și vechime în sitem ar fi fost deranjate de reformele propuse de administrația sa.

”Am primit mai multe amenințări cu moartea. Am avut SPP până acum trei zile. Pot să dau exemple de la București, ce s-a petrecut la Foișor. Managerul e din 1997. Doar dacă ne uităm la nivelul investițiilor, vedem doar cu o anumită culoare politică, roșie, cu acele investiții se puteau construi spitale noi.

Acolo putem numi mafia din Sănătate”, a transmis Vlad Voiculescu, la Pro TV.

Citeste si: Ministerul Sănătății, anunțul momentului despre deschiderea școlilor: „Elevii care revin la cursuri vor trece prin...” Ce măsuri vor fi luate?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Declarațiile fostului Minstru al Sănătății despre pandemie

Fostul ministru al Sănătății a subliniat și lipsa de certitudine în ceea ce privește datele primite de la spitale. El a evidențiat facptul că, de multe ori numărul de decese raportate de instituțiile sanitare nu este corespunzător cu realitatea. Astfel, numărul de morți ar fi de fapt mai mare decât cel raportat.

”Ministerul Sănătății nu gestionează singur pandemia.

Pandemia trebuie gestionată din afara spitalului. Sistemul de sănătate gestionează ce nu s-a gesionat înainte, adică trage ponoasele. E ultimul tampon înainte de zid, care încearcă să fie cât de cît eficient.

Citeste si: Florin Cîțu, prima decizie din poziția de ministru interimar al Sănătății! Ce schimbări a făcut premierul

Există o datorie dincolo de noi să ne bazăm deciziile de adevăr. Am indicații destul de clare că anumite cifre nu stau în picioare și trebuie verificate. Numărul morților din spitale sunt mai mari decât cele raportate.

Nu de puţine ori, fie printr-o muncă neglijentă, fie prin metodologii proaste, datele pe care se bazau deciziile erau greşite.”  a concluzionat Vlad Voiculescu

Citeste si: Vlad Voiculescu rupe tăcerea! Fostul ministru al Sănătății a dezvăluit că există o diferență incredibilă între ”numărul real de morți și cel raportat”