Alexandra, declarații incendiare despre Marinescu: "S-a îndrăgostit de mine în Republica Dominicană!" Urmariti o ediție incendiară MARȚI, 20 aprilie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 19 apr 2021, 19:00
Alexandra, declarații incendiare despre Marinescu

O nouă ediție incendiara Puterea dragostei are loc marți, 20 aprilie, la Kanal D.

Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și    Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Surpriza de proportii! Un nou concurent intra in casa Puterea dragostei! Aflati pentru cine a venit carismaticul tanar si ce reactii va starni, LUNI, 19 aprilie, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Certuri puternice la Puterea Dragostei

Ziua de marti aduce noi conflicte în casa Puterea Dragostei. Aceasta editie se anunță una incendiară și din care nu vor lipsi reproșurile, acuzațiile grave și momentele tensionate. 

Conflictele dintre concurenţi nu înceteză să apară nici mâine. Apar din nou tensiuni la Puterea Dragostei, concurenții vor răbufni în această ediție. Va fi o săptămână extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace.

Ca de fiecare data, Alexandra si Marinescu sunt in centrul atentiei, dar si Maria. Concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace intre ei. 

Conflictele dintre Maria și Marinescu nu înceteză să apară nici mâine. Apar din nou tensiuni, iar cei doi concurenți vor răbufni în această ediție.

Maria: "Eu te las să vorbești, tu mă lași să vorbesc, e bine?"

Marinescu: "Nu, tu inchizi gura și nu mai vorbești despre mine nici măcar o secundă."

Citeste si: Ies la iveala detalii socante despre Alexandra! Maria divulga ce a facut rivala sa in Republica Dominicana! Urmariti o editie exploziva Puterea dragostei, duminica, 18 aprilie, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Revenirea în emisiune a lui Cristian Marinescu, dar și a Alexandrei, a adus la suprafață mai multe conflicte după ce au ajuns din Republica Dominicană.

Marinescu și Alexandra de la Puterea dragostei au avut parte de un schimb de replici

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra: "Marinescu, nu ți-o căuta cu mine!"

Marinescu: "O să zic tot ce a făcut Alexandra în Dominicană."

Maria și Marinescu au decis să formeze un cuplu în urmă cu câteva ediții ale emisiunii Puterea Dragostei, însă din cauza orgoliului cei doi s-au despărțit. De atunci, conflinctele dintre cei doi concurenți nu au încetat să apară. Frumoasa blondină a făcut noi declarații despre relația dintre ea și Marinescu.

Maria: "Îmi spuneai foarte clar că nu vrei să fii cu mine, iar în emisiune spuneai că vrei să te împaci cu mine. Nu puteam să mă împac cu tine... când știam că nu vrea să fie cu mine."

Marinescu: "Nu aș putea să o fac fericită, nu pot."

Alexandra menționează că Marinescu i-a făcut ochi dulci din clipa în care au ajuns în vacanță în Republica Domincană. Concurenta a declarat că Marinescu s-a îndrăgostit de ea.

Citeste si: Comanici, dezvaluiri socante despre Maria! "Sareai geamul la 2:00 noaptea! Te-ai dus sa culegi capsunele?" Aflati cum va reactiona Marinescu, vineri, 16 aprilie, intr-o noua editie exploziva "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Alexandra: "S-a îndrăgostit de mine în Republica Dominicană, de aceea se abține și nu comentează la mine."

Nu rata o nouă emisiune incendiară Puterea dragostei! Show-ul de la Kanal D prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu le va aduce fanilor mai multe surprize în această editie și rămâne de văzut cum și dacă se vor rezolva conflictele dintre participanți.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de marți a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.